Ny omröstning! Vilken hjälm är snyggast?

Efter förra veckans fråga (som numer går måndag till måndag) om vilken livery som var snyggast kommer den logiska uppföljningen; vilken hjälm är snyggast?

Om hjälmarna kan säkert en del ändras, men vi kör frågan efter bilderna i förra mastodont-posten och så får vi se om det dyker upp nyheter under vägen. Listan blev lång nog ändå, så jag tog bort Super Aguris två förare. Det ser ju nästan tveksamt ut numer om de ens kommer till start. Får återkomma om Davidson och Sato med en egen omröstning någon dag.

Angående förra omröstningen om liverys tog Ferrari ett snabbt kommando. Verkar inte vara något tvivel, en racerbil ska vara röd. McLaren 9 av de 61 rösterna, helt väntat. Williams, kan jag hålla med om, också en stark placering. Honda 3 röster, får säga att jag diggar den mer och mer. Force India 3 röster? Hmm.. 63 röster på en vecka står sig fortfarande som rekord, när är det dags att nå 70? Den här veckan? Släng in en röst!

2 comments

Leave Comment
  1. det kunde ju vara lite coolt, om det nu var så att det var en inspiration liksom. men den är inget vidare tycker jag. som jag sagt tidigare, red bull vet hur man sköter design. och alonso då verkar det som. hans är grym.
    kimi drar dock ifrån våldsamt tycker jag.. den var väl com si com sa eller vad det är fransmännen säger..

Leave a Reply