Ny video visar mer från kommande F1 2010 till PS3, Xbox och PC

Codemasters F1 2010

Snappade upp den här på bilfeber. Codemasters har släppt en ny video där de förklarar lite mer vad det kommande Formel 1-spelet går ut på, men framför allt också visar lite mer bilder.

Det hela ser lovande ut, som vi sagt så många gånger här tidigare. Jag är fortfarande rädd att det blir som andra F1-spel och att det blir för svårt att få till bra racing utan att skada bilen. Men kanske de löser själva racingdelen på ett bra sätt.

Så är det ju bara att hoppas på online-läge där man kan skapa ligor, så vi kunde köra några egna Grand Prix innan själva loppen på söndagar..

Så här ser videon ut;

9 comments

Leave Comment
 1. Patrik.

  Tror detta spel kommer att fungera. Codemasters är bra på att göra racingspel och kommer nog att få till en bra balans i spelet.
  Att det sen kommer vara skitsvårt att bli bra på spelet är en annan sak 🙂

 2. Erik R

  Codemasters brukar göra spel som är någonstans mellan simulation och arkad. Spel som passar den stora massan, men som knappast imponerar på hardcore racing simulator-entusiaster. Alla som tillverkar racing-spel pratar massor om realism. Det är bara PR, och säger absolut ingenting om hur realistiskt spelet faktiskt blir. Enda sättet att avgöra det är att testa.

  Jag blir lite orolig när han i videon ovan börjar prata om att de ska få med F1 “lifestyle”, presskonferenser och annat onödigt. Det betyder förmodligen:

  1. att de utvecklar irrelevanta saker istället för att fokusera på racingen
  2. man blir tvungen att klicka förbi en massa onödiga scener med grid-girls och annat tjafs för att komma till själva racingen

  Men visst ser det snyggt ut. Särskillt regnsekvenserna som ser väldigt dynamiska ut med varierande väta på olika delar av banan.

  • är väl ofta typ standardpriser på dem. men lite olika paket ibland med ett spel eller två i tillägg. runt 3000? nu är ju den slim-versionen ute. den är klart läcker. men så får du ju blue ray med då..

  • Robin

   Jag tycker verkligen att du ska ge upp din PS2 och köpa ett PS3. En PS3 med en 120 GB hdd kostar mellan 2500-3000 kr på nätet.

 3. Daniel

  Hej angående ps3… Om du ska köpa en begagnad ps3 så sätt in en KÖPES annons på Blocket, det är mycket bättre än att jaga på säljes annonserna,samt att du kommer billigare undan. Kan varmt rekommendera att testa det

Leave a Reply