Prenumerera på alla F1-tider till iCal

Hittade just en riktigt bra tjänst för dem som använder iCal till sin Mac via bloggen Suitcase of Courage. Till’s F1 2008 Calendar är en kalender till iCal som genom en prenumeration gör att du får in alla tider till Grand Prix, träningar och lite annat relaterat rätt in i iCal. Uppdateringar lägger in sig själv automatiskt (gissar jag, använder inte iCal själv fast blivit lite sugen nu).

Enkelt är det i alla fall, gå in på hemsidan, [edit] ny hemsida, ny länk! (heter numer F1 Ultimate) klicka på prenumerera, klicka ok. Vips har du alla tider, som dessutom anpassas till användarens lokala tid. Ser ut att fungera utmärkt. Klart värt ett försök! Nedanför har jag en bild av hur det ser ut i själva iCal;

10 comments

Leave Comment
 1. misstänker att det är mac som gäller. har inte koll på sånt här på pc. men ical finns väl bara för mac. däremot kan det vara värt att kolla upp med kalender-program för mac, kanske finns samma funktion där, att man kan prenumerera på en viss kalender, som den som gör den kan ändra i.

 2. iCal finns bara för Mac. Vill man ha det bästa finns inga genvägar… 😉

  Skrev ett inlägg om detta sköna tips i MaxiMac, la självklart till F1-kalendern i iCal med. Längtar verkligen till premiären, äntligen är den runt hörnet…

 3. bipen

  Jättebra. Nu slapp jag knappa in alla loppen manuellt i iCal. Men jag skulle vilja kunna redigera och ta bort till exempel test sessions. Egentligen är jag bara intresserad av kval och race. Inte nog F1-nördig.

 4. Hello,

  i dont understand any word of what is posted in here. but i know its about my iCal F1calendar and i want to thank all of you guys for posting around my link!
  i will put in final infos before seasons starts, so.. stay tuned!

  brrrooooOOOOoooooooom

  Till

 5. bipen

  F1 2008 schedule var bättre för mig. Inga test sessions. Tack för tipset Olligarski! Kimi Räcerrök, den var bra.

Leave a Reply