Red Bulletin F1 är död. Länge leve Red Bulltin F1!

Jag har ju länge följt Red Bulls magasin Red Bulletin på nätet. Tidigare kunde man ju hitta den på redbulletinf1.com, men från och med finanskrisen så har den skurits bort och ingår nu i de andra delarna på redbulletin.com/sports/formula_1. Själva magasinet har ju tryckts upp och delats ut under loppen, men det är väl osäkert om det fortsätter också. Den nya hemsidan ser ärligt talat si så där ut.. känns mer vanlig rapportering nu. Men får ge den en chans under säsongen.

Bland övriga nyheter märks tips från Johan om den tidigare F1-föraren Carlos Reutemann som ställer upp i presidentvalet i Argentina, eller tips från Tobias tips om automotorsport.ses ganska bra videoarkiv. Här har de ett längre reportage och bilder från BMWs rollout och första tester. Slutligen kan jag ju runda av med att säga att jag tyckte den nya Renaulten såg ganska snygg ut. Men den här bilden borta på eurosport.se gör att jag börjar tveka på hur snygg den kommer vara där ute på banan.. Lite rörig kanske?

By the way, när Wired skriver om Formel 1 kan man ju inte låta bli att slänga in en länk. Här har de ett reportage just om utseendet till de nya bilarna och hur överraskande snygga de är. Oavsett diskussion ovanför om nya Jenåån så är det bara att hålla med. Bilarna har varit en positiv överraskning hittills. Blir det bättre racing och fler omkörningar så blir det en kanonsäsong!

Lite så där halvrelaterat så skrev jag ju för någon dag sen om Etihads nymålade Airbus. Då kan man ju undra hur det går till att måla om ett flygplan. Här är en video som visar hur Delta målade om en av sina jumbojets. Det tog 12 dagar.. filmen är 3 minuter time laps;

Och totalt orelaterat så sitter jag just nu framför den första Star Warsfilmen, A new hope eller vad den heter. Så plötsligt så ser jag.. Wall-E?? Tydligen har Boo453 också upptäckt det och lagt ut ett klipp på youtube (jag skrev ju att det var orelaterat..);

3 comments

Leave Comment
  1. suuurt när de plockar bort filmer.. men hittade ny på flygplanet. den är ganska cool. wall-e är ännu coolare, men ska leta vidare och se om det finns fler filmer ute. lite typiskt att det kom just nu..

Leave a Reply