Roligt med nya ansikten i toppen. Även skönt att se Hamilton på 15e startplats.

Say what, say what, say whaaat? Tänker kanske en del nu.. Men där har ni den. Kommentar nummer 2000 här på F1bloggen, av phixx. Mer F1-relaterat än Lisas kommentar nummer 1000 som handlade om en stackars hund.. Den kom i maj efter ett år, nu några månader senare bara är det alltså drygt 2000 kommentarer. Grattis. Och tack. Som jag har skrivit tidigare, för bloggare är det kommentarer man bloggar för.

Håller med om att det är kul med nya ansikten i toppen. Fler reaktioner efter Vettels insats idag från vår media;

8 comments

Leave Comment
 1. Starkt av TT att missa Kimis startplats!

  Kul som fan med Vettel i pole. Undrar om han inte är lite (bara lite) ångerfull över sin framtida flytt till RBR eftersom STR nu piskar dem rätt rejält resultatmässigt. Vilka motorer ska RBR ha nästa år btw?

 2. Andreas

  Ännu roligare? är väl att de stora skvallerblaskorna lyckas ta fel på Kimis startplats…
  Inte så att de brukar ha koll i alla fall.
  Hoppas Vettel vinner i morrn med!

 3. haha, bra sett. la inte märke till det. man lusläser ju inte de där tt-meddelandena egentligen. att barrichello är nere på en sextondeplats är däremot ingen direkt nyhet..

 4. Verkligen inte. Honda sa ju att de hade fått sina inställningar att stämma inför Monza. Innebär det att de har avancerat från 20:e till 16:e eller att det var torra inställningar? Fan vad jag är trött på Hondas underprestationer.

 5. Jo hoppashoppashoppas! Stallet har alla ekonomiska förutsättningar för att tampas i toppen. De har (till viss del) kompetent personal. En förare av Alonsos kaliber hade nog kunnat få fart på stallet.

  Det borde iofs. Rubens kunna få med. Han saknar ju inte direkt rutin.

  Det hade förvisso varit kul att se vad Alonso kunna åstadkomma i BMW också.

 6. Lisa

  Nejnejnejnejnej vad som helst men inte Honda….:-(

  De har varit skräp, skräp och sen ännu värre skräp så länge nu och även om Alonso nog kan lyfta dem en bit så räcker det inte på långa vägar. Det måste vara något fundamentalt fel med teamet, de borde inte vara så totalt urusla som de är. Force India kan i alla fall skylla på en liten budget, det kan inte Honda.

  BMW i så fall. Fast jag tror han blir kvar i Renault, åtminstone 2009.

 7. Phixx

  Vore kul med Alonso i BMW istället för quck Nick. :p Vore roligt att se vad han kan göra när han faktiskt inte kör runt i en Renault Clio.

Leave a Reply