Rubens Barrichello 63e viktigaste person på Twitter

Rubens Barrichello, Williams

Ja, det med viktigaste är kanske inte helt rätt. Men han är en av de som utöver störst påverkan genom Twitter. Det har Information Architects som sätter ihop Web Trend Map räknat ut. Och det här ser riktigt häftigt ut. Kartan är på gång i dagarna, men ett smakprov finns att ladda ner här.

Ingen annan utövare inom motorsporten verkar finnas med på den där Twitter-listan skriver Sidepodcast som hittat storyn.

8 comments

Leave Comment
  • kombination av ordentlig nyhetstorka inom f1 (nyheten om schumis gamla gula bugatti var tecken på vad som var på gång) och att twitter och internet-kartor är jäkligt coolt.

 1. Lisa C

  Passande nog har de lagt Rubens mittemellan “humor” och “sports” i cirkeldiagrammet. 🙂

 2. Lisa C

  Ska vi vara litet allvarliga så tror jag Rubens framskridna position beror på att han och nån annan fnoskig brasilian (Nelson jr?) hade en tävling för nåt år sen om vem som kunde få flest followers och de båda lottade ut både hjälmar, handskar och overaller för att komma först. Tacka faster för att bägge fick många followers då.

  En icke-nyhet om jag nånsin sett en.

  F.ö gillar jag inte mobbing. Och det är precis vad dehär nollorna i trendmap utsätter ALLA som inte har Firefox eller Safari för. Botten. Absoluta botten.

  • Lisa C

   Jag har Firefox installerad och använder den ibland, så då är jag väl bara litet halv-botten? 😉

   Nä vad jag menar är att det är dålig stil att täcka en webbsida med svarta rutor och på så sätt tvinga mig att använda en viss webbläsare om jag vill läsa texten. Vilket bara fick till följd att jag stängde ner eländet och definitivt inte körde igång min lilla Firefox. I ren protest.

Leave a Reply