Rykte: Ron Dennis har fått foten från McLaren Mercedes

Varför inte starta dagen med ett rykte som dykt upp, Ron Dennis ska efter alla år hos McLaren nu dragit på sig så mycket missnöje från ägaren Mercedes att de sparkat honom. Tyska motorsport-total har storyn från spanska tidningen Marca (artikel här, går att översätta i Googles Translate eller andra, med lite samma resultat som vi snackade om i min översättning av f1bloggen). Från mitten av mars väntas Martin Whitmarsh ta över som teamchef skriver man vidare. Anledningen till missnöjet ska vara den gångna säsongens lagom bra facit för McLare; spionaffär, 0 poäng i konstruktörs-VM, 100 miljoner dollar i böter och bråk mellan förarna.

Gissar att storyn kommer ta fart under dagen. Pitpass har länge haft en fantastisk Ron Speak Translator på sin sida, men den verkar tappat sting och “översätter” inte längre. Men den finns här.

6 comments

Leave Comment
  1. http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/formula_1/article3466623.ece
    nu (söndag) är det times som skriver att dennis kommer dra sig tillbaka i veckan som kommer. för någon dag sen gick ju teamet ut och dementerade att ha skulle ha sparkats och att allt var frid och fröjd, men när så mycket rykten är i omlopp så brukar det mynna ut i att något av det är sant.. så skulle inte bli förvånad om han ger sig, eller i alla fall byter position i teamet eller något liknande inom kort.

  2. Lisa

    Nu tror jag mer på det! 🙂

    I och för sig kan väl McLaren inte göra annat än dementera alla rykten, i alla fall tills allt är officiellt, men det verkar som Marca hade åtminstone delvis rätt ändå.

    Nu heter det att han drar sig tillbaka frivilligt, hur mycket “sparken” det är fråga om kan man väl bara spekulera i.

Leave a Reply