Se Audis dokumentärfilm om Le Mans ‘Truth in 24’ via iTunes

Här kommer ett hett tips via automotorsport.se om Audis dokumentärfilm Truth in 24 om tävlingen på Le Mans. Audi är alltid ett spännande tema, även om det dessvärre inte är helt relaterat till Formel 1 ännu.. men kanske blir en vacker dag. Tidigare har jag ju skrivit om bilderna på Audis Formel 1-bil och den där grymma Audi-trampbilen.

De har i alla fall en dokumentärfilm som heter Truth in 24, och som vanligt med Audi är allt förstaklassigt. Så också hemsidan truthin24.com som är en fröjd för ögat. Filmen har visst visats på ESPN, men finns att ladda ner gratis på iTunes. Har inte testat länken själv ännu, just nu på jobb, så rapportera gärna i kommentarerna om hur den fungerar (inte alltid sånt där godis fungerar i Sverige)! Här intro;

8 comments

Leave Comment
 1. och bara så det är klart, det sitter väl nu jäklaranamma inte någon där ute och ser filmklippet utan att trycka in HQ-knappen som dyker upp när man trycker play?

  är det jason stratham eller vad han heter de har fått in som speakerröst där i början?

 2. Crouchen

  Alltså, jag orkar inte med iTunes. Jag trodde Bill Gates var ett kräk…

  Kan någon snäll själ se till att “Truth in 24” hamnar på The Pirate Bay eller någonstans som fungerar? Först tog det mig 20 minuter att skaffa ett konto på iTunes, eftersom jag försökte se till att jag inte skulle behöva ange mitt VISA-kortsnummer när jag skaffade konto. Sedan visade det sig att mitt svenska konto inte var gott nog eftersom Audifilmen bara finns i USA-affären… Det gick inte heller att låtsas att jag bodde i USA, eftersom mitt VISA-kort är svenskt… Vad ska jag göra?

  Daniel, du kommer uppenbarligen åt filmen – hur?

  Alla tips uppskattas!

 3. har just märkt det samma, jag trodde länken gällde i våra länder eftersom automotorsport skrev om den. men nu har jag testat hemma, konto på itunes har jag så klart sen tidigare, men ser nu att filmen bara finns i usa ja.. inga filmer här inte..
  surt.
  vi får fortsätta leta efter en att ladda ner. borde ju ligga ute eftersom den är fri att ladda ner. men jag vill ha den hd-versionen. hojtar om jag ser något!
  lite b det hela..

 4. KurtTrevlig

  Filen finns på racing-underground.com i både vanligt och HD format, dock måste man ha invite för att bli medlem nuförtiden. Jag har tyvärr ingen att ge ut heller… :/

Leave a Reply