Senaste Honda-rykte: Stallet är räddat, Virgin är ute och Ross Brawn är ny ägare.

Det är tidningen The Times som rapporterar och skriver i en “exklusiv” artikel att man fått information från Honda som berättar att Virgin är ute som köpare, men att en konstellation av teamchef Ross Brawn, pengar från Honda och pengar från Bernie Ecclestone räddar kvar stallet i cirkusen.

Nu på tisdag ska första testerna med nya bilen genomföras i Storbritannien och det blir Jenson Button som tar plats bakom ratten. Tillsammans med honom kommer antingen Rubens Barrichello in igen, eller nykomlingen Bruno Senna. Sista ord är nog inte sagt.. men en ganska intressant artikel är det ju..

26 comments

Leave Comment
 1. Lisa

  Brawn Albion Racing kanske? (det är ju så modernt med nationsnamn nuförtiden)

  Vadsomhelst är iaf bättre än Brackley Racing!

  @Marcus pengarna från Bernie tror jag ska vara de vanliga TV-pengarna som alla team får så han blir (gudskelov) inte delägare i nånting.

 2. håller helt med om rubens.. trodde han var ett avslutat kapitel nu.. men har sett mer snack om att senna är på gång till dtm, så verkar ligga något i det. men det finns ju andra förare med erfarenhet än barichello tänker man..

  men rubens är ju med i snacket om usf1 också.. så han hittar nog tillbaka till banorna på ett eller annat sätt.

  däremot är jag lite skeptisk till jenson buttons lojalitet till honda. ok, det kan säkra honom ett säte om de nu räddar stallet, men han har ju länge varit en talang och bör nog få till att komma till ett bättre stall om han ska komma nån vart. snart kommer en ny kull förare, inte bara gp2 utan också formel 2, och då blir det bara tuffare och tuffare.

 3. Sebastian

  Jag röstar på “The Team Formerly known as Honda Racing F1”, fast i formen av en symbol som inte går att uttala förstås…

 4. Lisa

  Detdär med Senna till DTM tror jag inte ett smack på – kan aldrig tänka mig att snubben är så tokig att han börjar köra bilar med tak mitt upp i alltihop.

  Och Rubens kan vi nog också glömma. OM det överhuvudtaget blir nåt “Brackley F1” så blir det Senna – they’ll need his money.

 5. Meister

  “We didn’t come up with anything good to name ourselves-racing by Ross Brawn” tycker jag är ett bättre namnförslag… 😛

 6. Sebastian

  Intressant avslutning på artikeln om övertagandet “This idea is said to have been borrowed from one of the potential purchasers.” Lånat… hej! jag är intresserad av att köpa ert team, kan inte ni bara “låna” alla bra idéer jag presenterar… 😮

 7. Sebastian

  Vill förövrigt påpeka att autosport redan använder mitt namn på teamet (typ)… Kolla Webbtv-inslaget 27 feb… 🙂

 8. detta från en intressant kommentar på f1fanatic;

  There’s an interesting history regarding an internet domain registered by a lawyer named Caroline McGrory (former BAR employee!). She taken two names:

  BRAWNRACING.COM and BRAWNRACING.CO.UK

  Here, the data concerning the domain register:

  BRAWNRACING.COM

  Registrant: Caroline McGrory
  28 The Hall Close
  Rugby
  Cv22 6NP
  UK

  Domain name: brawnracing.com

  Created on: 2009-02-25
  Expires on: 2011-02-25

 9. Sebastian

  Brackleyf1.com är registrerad genom godaddy… luktar finnig amerikan som vill tjäna en slant… 🙂

Leave a Reply