Shell och Ferrari bjussar på klistermärken (också i år!)

Snart semester, först en kort post till. Förra säsongen uppmärksammade jag att Ferrari och Shell tillsammans bjöd på klistermärken med Kimi och Felipe på. Då tog det bara några dagar innan jag hade mitt “exklusiva set” hemma i brevlådan. Lite kult, lite corny. Smådåliga bilder på Kimi och Felipe och några sköna på lite olika Ferrari.

Årets omgång ser skönt nördigt ut, men bilderna på hjälmarna kan komma till användning! Nu har de släppt säsongens version borta på Shells hemsida. Precis som sist måste man anmäla sig till deras nyhetsbrev (vilket jag gjorde då men aldrig fick något nyhetsbrev efter det) och så är det bara att fylla i adress.

Har just anmält mig, återrapporterar här när klistermärkena är i lådan! Om någon sett något liknande från andra team så skriv en kommentar. Klistermärken är kul. Och gratis material från teamen är ännu bättre.

6 comments

Leave Comment
  1. Mr. Romero

    Coolt, hoppas det kommer i brevlådan bara efter en vecka igen, jag beställde förra året och det gick bra.

  2. ja ser lovande ut. verkar som lite mer allvarlig eller seriös posering i år av massa och räikkönen. förra året var det ju lite så där kläm-käckt med tummen upp och grejer. men den där kommer göra susen på väggen där hemma.
    och något nyhetsbrev tror jag som sagt inte jag såg till förra säsongen..

  3. nåja, stora var de ju inte.. kika på länken i inlägget så ser du förra årets som jag har fotat när de ligger i fönstret. 20-25 centimeter högt ark kanske. så ganska små då..
    på väggen menade jag hela arket, har inte pillat ut något enskilt märke ännu. men det där ferrari-märket kommer nog göra sig på min moleskine-kalender när det väl kommer..

Leave a Reply