Snygg bild på möjlig SAAB F1 med IKEA som sponsor

SAAB F1

Sjukt lite spännande som händer där ute i dagarna. Men det tar sig nog, inte så länge kvar till Kinas Grand Prix nu. Men, i mellantiden, missa inte automotorsports artikel med renderade bilder på en möjlig SAAB i Formel 1, med IKEA som huvudsponsor. Niklas Palm heter designstudenten som enligt tidningen gjort bilderna. Han har tydligen en hemsida här.

Ingen som har registrerat den där swedenf1.se som de kör med på bilderna ännu såg jag förresten.

Inte riktigt lika snygga som de där F1-Audi-bilderna, men kul grej. Jag har ju ett inlägg med en samling bilder från SAABs racinghistoria sedan tidigare här.

15 comments

Leave Comment
 1. Sebastian

  Ikea… sunkigt. Swedish Match känns ju helt fel också. Är det någon man ivll se i cirkusen så är det ju HM. Och sen borde vi ha med SKF, Wallenius (eller GAC). Kanske Statoil och SonyEricsson. Och två feta Scaniatrailers.

 2. Johan Andersson

  Vad tusan har försvarsmakten att göra på bilen då, fast det är klart dom är ju kända för att göra sej av med pengar, enda skillnaden är väl att dom går till något vettigt

 3. SKF är (eller åtminståne var 2009) redan med i F1, deras logga har suttit längst ner, längst bak framför bakhjulen på Ferrari.

  Metro sponsrar Red Bull.

 4. Magenus

  Nu ryktas det ju om turon intåg i F1 igen. Då kan SAAB verkligen ha en anledning att göra entré. Men det kommer aldrig att hända.

Leave a Reply