Speed Racer till bioduken


Nej, det här är fortfarande en Formel 1-blogg och jag har inga som helst ambitioner att diversifiera verksamheten till filmens domäner. Men ibland hittar man bara något som är så häftigt att man måste dela med sig. Inte riktigt Formel 1, men väldigt mycket racing. Den gamla tecknade klassikern Speed Racer återuppstår som biofilm av Matrix-bröderna Wachowski.

Gillar man racing, film, grym animering och liknande så verkar det här vara sommarens höjdpunkt (förutsatt att man också diggar lite sån ungdomsfilm som Cars och sånt då, men alla filmer drar åt det hållet verkar det som). Wired har storyn om filmen och massa bilder här. Läs mer om originalet på wikipedia här. Officiella hemsidan för filmen finns på speedracerthemovie. Hoppa nu ner och kika på första trailern!

1 comment

Leave Comment
  1. en länk till, för alla de som är så lyckliga att de har en wii ståendes där hemma, här kommer ett spel som ser riktigt kul ut;
    http://speedracerthevideogame.warnerbros.com/
    f1 på datorspel är ju dessvärre inget vidare och det har ju snackats lite om bernies fel där om hur han valt att licenciera ut spelet. det här ser ut att vara ett bra racingspel i stället. som sagt, för wii än så länge verkar det som.

Leave a Reply