Stora Bloggpriset är igång – F1bloggen i bloggpanelen!

Här är nyheten om den nya bloggpanelen till ABs Stora Blogg-pris. F1bloggen är med i bloggpanelen och alltså en av de bloggar som kan nominera andra bloggar till priset. Och det behövs, här är det inte mycket motorsport ser jag!

Att vara med i bloggpanelen betyder att jag som sagt har möjlighet att nominera andra bloggar till priset i de olika kategorierna som finns. Man får ju inte nominera sig själv av någon anledning.. så här gäller det att se till att andra bloggare i panelen nominerar F1bloggen i kategorin sport (dvs alla som känner någon i panelen, tipsa om F1bloggen!).

Det ska bli grymt kul att få nominera de bloggar jag gillar och som jag läser. Har redan flera tankar på bloggar där ute som jag uppskattar, och jag tänkte att vi kunde använda detta inlägg som ett litet forum för att diskutera bra bloggar som borde nomineras (perfekt höstsysselsättning i väntan på nästa säsong, ska lägga in en länk till inlägget nån stans på bloggen så det går att hitta tillbaka till). När alla nomineringar är klara och topp fem i varje presenteras senare i höst/vinter så går det att rösta online. Lita på att jag hojtar när det är dags, förutsatt att F1bloggen är med..

Kategorierna finns här och består av:
Nöje & kultur
Mode
Sport
Vardagsliv & fritid
Politik & samhälle
Prylar & teknik
Design & inredning

Som sagt, fritt fram för tips på bloggar jag bör kolla upp (annars blir det ju bara mina favoriter bland sport-, motor-, design-, miljö- og klimatbloggar som blir nominerade från mig. Och i kategorin “Mode” kommer jag definitivt behöva hjälp.. Tjatiga 14is-bloggar om smink kommer dock inte på tal..

F1bloggen på Bloggportalen finns här. Det är dock läääänge sen jag var inne där och uppdaterade det som kallas favoritbloggar.. men om någon där ute finns på Bloggportalen så hojta så jag kan lägga till er där!

En sak är klar, det är dags för lite motor i Stora Bloggpriset!

2 comments

Leave Comment
  1. Lisa

    Och jag som är urusel på bloggar, kollar bara F1-bloggen och en spansk motorblogg och en och annan datablogg.

    Du får charma nån Blondinbella eller nåt så hon röstar på dig, Daniel… 😛

Leave a Reply