“Summa summarum $3073450000 (24 miljarder kronor ).. humm… en jävla massa pengar, men så länge de bjuder på bra underhållning så inte mig emot. :-)”

Där satt den! Jon levererade kommentar nummer 3 000 här på F1bloggen.se. De första tusen tog ett år, nästa tusen tre månader och nästa tusen ytterligare tre månader. Snyggt jobbat allihop! Som alltid är det lågsäsong när inget race är nära, men vi ångar vidare mot säsongen 2009. Ingen paus i sikte, även om det kan dröja lite mellan inläggen. Men så finns det ju en del godis också, lite tester, lite annan racing och framför allt kommer presentationerna av de nya bilarna igång i januari. Toyota och BMW är väl redan klara för januari tror jag.

9 comments

Leave Comment
 1. Lisa

  Snyggt jobbat själv Daniel, en bra blogg får många kommentarer. Precis lagom blandning av småputtriga saker, allvarliga saker och gräsliga saker (typ Nicole Scherzinger) Det är bara att tuta och köra på! 🙂

 2. själv är jag inne på tanken att försöka få tag på bbc. har en känsla av att de kommer sända en hel del och köra med bra reportage och sånt. vore kanon att ha då. men någon som vet vilken bbc det blir som sänder? har inte kollat upp alls, men det finns väl flera kanaler där?

 3. Magenus

  Någon BBC-sport/special/2 eller liknande om jag förstått rätt. Lär inte vara helt lätt att få tag i. Men överbevisa mig gärna.

 4. Lisa

  Finns fyra, alla okodade via Astra 2D satellit men sänder (egentligen) bara över Storbritannien. Ska tydligen gå att få in om man har tur och bor på rätt ställe och det inte regnar för mycket. Vet inte hur det kan tänkas vara i Norge. 😛

  http://sv.wikipedia.org/wiki/BBC

  http://www.astra2d.com/reports.htm

  Själv tror jag mer på välvilliga människor som lägger ut stream, BBC har iaf köpt interneträttigheterna också – till skillnad från en viss känd nordisk betalkanal.

  I västa fall blir det väl CCTV med kinesisk kommentar, det duger det också! Lubens Ballikello och Lalf Schomakkel har väl alla hört talas om… 🙂

 5. sant, känns som ganska goda möjligheter för bra stream. den från itv har ju varit fantastisk när den fungerat och med bbc borde det fungera minst lika bra. bara att avvakta och se. har sökt lite om det, ser ut som att det är bbc one som ska ha f1, och den kan ju inte vara för komplicerad att få in i ett kabelpaket. får ta en ordentlig kik på det under januari när det närmar sig.

Leave a Reply