Thank you Kimi – A tribute to Kimi Räikkönen

Shell har knåpat ihop en liten video som tack och hälsning till Kimi. Man hoppas ju att Kimi kommer tillbaka till Formel 1, men det känns väl mer och mer osäkert när videor som det här börjar dyka upp..

Och Kimi själv hjälper väl till genom att snacka mer och mer om rally som ett permanent racing-val inför framtiden. I och för sig blir det ju lite spännande att följa rally framöver, men ändå.. Här är Shells video;

PS: Om någon undrar, ja, jag har fortfarande lite trassel med rss-feed.. har ändrat om lite på länkar och så har en del hoppat ur.. men deadline för att få allt att funka är säsongsstarten nästa år.. så häng med här på sidan så länge. DS.

3 comments

Leave Comment
  1. Sebastian

    Om Kimi suger på rally så kommer han tillbaka “we will see how it goes”. Problemet är att rally = göra vad han vill resten av tiden. Drömscenariot kanske är Schumacher i Brawn. Button eller Lewis blir sjuka (vi säger en lång, men i övrigt ofarlig svininfluensa) och Kimi kommer tillbaka till Spa och gör donuts runt schumi och alonso ur eau rouge… well, a man kan dream.

    Om GM lägger ner SAAB, kan vi inte gå ihop och ta över, bygga att F1-stall och bara dominera. Då kan vi ha vilka förare vi vill. Någon som är på? Rik? Dåligt omdöme?

  2. Mats

    Att en sådan video dyker upp påverkar väl knappast hans framtida engagemang, videon är väl snarare ett sätt för shell att marknadsföra sig med och inget annat. Tycker du verkligen att hans framtid är osäker i F1 bara för att du sett denna videon?!

Leave a Reply