Tomten, se hit! Can-Am: The Speed Odyssey. Häftigaste filmen på länge (kolla intro-klipp!) har snart premiär.

Här kommer ett icke alltför F1-relaterat (lite dock) julklappstips, en gryyyyym video är på gång till DVD. Can-Am: The Speed Odyssey handlar om den extrema racingklassen Can-Am som gick under 60- och 70-talen. Mycket mer info om denna spännande serie finns på wikipedia. Serien gick i täten för riktig racing med storstilad teknologisk utveckling inom teamen. Begränsningarna var minimala som jag förstår info på nätet. I grunden fanns två regler; täckta hjul och två säten skriver Ronnie Petersons officiella sida i en mycket läsvärd artikel om varför det inte blev något äventyr i Can-Am för the Superswede.

Bland teamen märks McLaren, Porsche, Chaparrals och Lola och bland förarna McLaren, Andretti, Hulme, Revson, Donohue, Stewart och Gurney. En användare borta på autosports forum, läste jag på formel-1.nos forum, har mailat till produktionsbolaget och frågat något. Svaret han fick verkar lovande;

Thank you for your enquiry.
In December 2007 we will email you where to buy information
for the new DVD Film Can-Am The Speed Odyssey
Price $34.95
Thank you,
Ardennes Productions
Thank you for your enquiry

Can-Am: The Speed Odyssey släpps under december också enligt filmbolagets hemsida canamfilm.com. Kan bli sent för oss i kalla Norden för att få tag på den till jul, men tidigt 2008 kan vara värt att hoppas på? Kila över till deras hemsida på en gång för att se den grymma (gryyyymma) intro-filmen som de bjuder på.

3 comments

Leave Comment
  1. Anna

    Vet du var man kan köpa den därna filmen då?
    På Amazon har dom bara region1-kodade versioner.
    Svara gärna om du vet så fort du kan, det är en present till min bror jag är ute efter.

    • aha, har inte kollat så noga en gång på vilka versioner de hade på amazon. men om den inte finns där så blir den svår att få tag på.. men du kanske kan testa amazon i lite olika länder, som tyska eller brittiska. eller kolla play.com eller nån sån där annan stor.

Leave a Reply