Tre nya video från Codemasters F1 2010

Codemasters F1 2010

Fler videor från nya F1 2010 är ju alltid välkommet! Här tre nya klipp, hoppas på bättre kvalite inom kort, som bland annat visar ett helt varv runt Spa i Belgien.

Har sagt det tidigare, men tycker det ser så där typiskt knepigt ut att köra. Man ska ligga långt ut och vara överförsiktig med broms och gas.. Men kanske är det ett bra läge att skaffa en ratt och pedaler till PS3an? Video;

Och;

Och;

20 comments

Leave Comment
 1. Sebastian

  Ratt, pedaler och racingsäte… Men det är inte mycket man ser bakom ratten… skulle vara kul att se grafiken utan youtubes hårda komprimering. Det lär lätt ta någon timme att lära sig en bana, ser ut som man kör rätt mycket med muskelminnet precis som iPhone-spelet. Men man ser ett bredare utsnitt av banan här så det kan nog bli riktigt kul och körbart.

 2. lite märkligt med regndäcken som fortfarande är förra säsongens med den gröna linjen mitt på däcken. men de ändras väl tänker jag.

  spel, ratt och pedaler.. somnågåon sa i en tidigare kommentar, hösten blir dyrare och dyrare..

  • Lisa C

   Årets regndäck har väl också den gröna linjen mittpå? Bara för att kunna skilja dem från inters.

    • ah, sorry! kom på mig själv. fast för sent. jag blandar ju ihop regndäck och slicks.. ahhh.. (borde gå in i admin och radera kommentaren.. 🙂 )

     glöm kommentar alltså.

     minns inte hur regndäcken ser ut, grön stripa på dem? de har väl ingen linje alls, eller?

   • Lisa C

    Ingen fara.

    Mjukdäck slicks har en grön rand i sidan.

    Regndäck -riktiga regndäck alltså till skillnad från inters – har en grön rand mittpå.

    Easy pieces. 😉

 3. Erik R

  Jag tycker det är hysteriskt kul att föraren i den första videon kör som en kratta och knappt tycks veta åt vilket håll det ska svänga. Det är ett mirakel att bilen stannar på banan. Eller, nja… knappast ett mirakel utan snarare fullt påslag av alla hjälpmedel. 🙂

  Otroligt snyggt är det i alla fall. Fantastiskt detaljerat.

 4. Daniel

  Jag tror nog att gran turismo 5 kommer slå detta f1 spel med hästlängder, codemasters gör inte så bra racing spel, bara att hoppas att gran turismo har ett f1 läge. Det är inte bara grafik som avgör utan racing känslan oxå, men vi får hoppas att f1 spelet blir grymt, själv ska jag förhansboka de..samtgran turismo.

  För er som tycker det är för dyrt att köpa playseat, kan man alltid bygga en egen budget variant!!

  http://www.minhembio.com/alex.bergsland/193753/

 5. vinter

  som sagt om det är baserat på “grip” tror jag att det blir tyvärr bara ett arkadspel i högen.
  skitsnyggt men bara massa tjafs med allt möjligt annat å ingen vidare känsla. hoppas jag har fel

 6. ottgra

  Grafiken är rätt bra men känslan värkar inte super… Någon som vet om man kan köra två spelare?

  • Nick

   Det “Värkar” inte som om man kan köra 2-spelare, troligtvis då inte splitscreen. Online kommer ju dock vara tillgängligt.

 7. Henrik

  Ser lite arkadmässigt ut? Föga förvånande visserligen…

  Tacka vet jag att förra årets Williams-bil kommer till iRacing, det lär bli sjukt bra. Om man alltså eftersträvar en så realistisk körupplevelse som snarare än officiella F1-mästerskap med alla bilar/”förare”/banor. Annars finns ju Rfactor också, även om det känns lite utdaterat när man vant sig vid iRacing. Jag har förresten en gratis månad att ge bort om någon vill prova. 🙂

Leave a Reply