Vad blir det första som händer i Italiens Grand Prix?

Inte så många som gillade Valencias gatbana. Ny fråga, efter bra tips via epost, vad blir det första som händer i Italiens Grand Prix? Har några förslag här. Bifoga egna i kommentarer så ser vi vem som får rätt!

11 comments

Leave Comment
 1. Olag

  Eller så har du en röstning om vad som händer efter målgång.
  1. Ferrari tilldelas vinsten
  2. McLaren bestraffas för någon otydlig regel
  3. Loppet rödflaggas akut för bägge Ferrari bilarna krockar i hopa som 1 o 2 så för dom ska vinna rödflaggas loppet och 3 varvs reglen kan gå in.

  🙂

 2. Lisa

  Kul omröstning!

  Det är hårt mellan Piquet och Massa men eftersom jag tror att det kommer att regna så sätter jag pengarna på Massa.

  Bourdais kommer nog att stå före Trulli på gridden, Toyota (och Renault, dessvärre) verkar vara skräp här. Regnar det vet man aldrig, förstås…:-P

 3. Tror också att det står mellan Massa och Piquet men är inte helt säker på att Massa kommer att vara först av bara för att det regnar. Piquet känns inte så stabil i regn han heller.

 4. johan

  3. Loppet rödflaggas akut för bägge Ferrari bilarna krockar i hopa som 1 o 2 så för dom ska vinna rödflaggas loppet och 3 varvs reglen kan gå in.

  hahahahha fan va bra, man skulle fan inte bli så förvånad

 5. Meister

  Jag röstade först på att Massa skulle snurra, men nu när jag läste på GPupdate att Piquet fastnade på kerbsen under träningen så börjar jag nog luta lite mer ditåt. 😛

 6. Stefan Alsenmyr

  Det verkar inte skola regna i morgon, så det får bli Piquet. Fast egentligen tror jag det första som händer är att Trulli blockar någon… 😉

 7. phixx

  1. McLaren gör något fel och blir bestraffade efter reglementet och McLaren fansen fortsätter med sina dumma konspirations teorier.

Leave a Reply