Video: Presskonferens med The Stig

Brukar ha med lite storys om The Stig ibland, men på sistone har det börjat kännas ganska trött att skriva om honom. Men ok, en till kommer här (ser för övrigt att D.B. också tipsar om storyn i en kommentar). Och den här gången är det väl inte ett gäng polare som spelat in något nere på lokala stranden. Från Top Gear och Nya Zeeland kommer första presskonferensen någonsin med The Stig;

Som jag skrivit tidigare så verkar det här också vara ett av alla motdrag som Top Gear hittat på efter att The Stig avslöjats. De producerar massor av Stig-artiklar och grejer om dagarna.. Men ok, diggar programmet för det. Och anledningen till att jag tar med Stiggen här ibland är ju mest för att det varit så mycket snack om att det är en F1-förare som varit honom..

5 comments

Leave Comment
  1. ja, men vad är det han gör där på slutet? ser ut som att han knuffar till någon eller nåt sånt. men svårt att se. som sagt, lite kul. helt lagom för lite lågsäsong i väntan på att se om det blir något av honda-ryktena som surrat några dagar och en eventuell presentation av ett nytt amerikanskt stall till nästa år..

Leave a Reply