Videoklipp där Sebastien Loeb visar och förklarar F1-testerna för Red Bull i Barcelona

Mycket Sebastien Loeb nu om dagarna här på bloggen. Och han är inte ens en “riktig” F1-förare.. men intressant är han ju. Här följer ett klipp som visar hans insats nere i Barcelona för Red Bull (som vanligt från dem är det hela snyggt gjort och väl producerat (även om det är lååångt ifrån den grymma animerade rundan i Singapore eller den coola intervjun med David Coulthard som jag skrivit om tidigare)). Kul att se lite “bakom kulisserna” på hur de förbereder bilen och sånt. Ganska skön kille den där Loeb. Uppdatering: trodde klippet var från Barcelona, men det är Loebs första test som var på Silverstone ser jag nu. Tror det kommer klipp från Spanien inom kort. Men det här är ett bra klipp oavsett. [Uppdatering] Tror jag har hittat ett klipp från Barcelona nu!;

Loeb på Silverstone under första testet;

Och hittade just den här, från finsk TV, men det ser ut som Barcelona och de snackar om Barcelona. Någon av läsarna som har bättre koll och kan hjälpa till med vad som sägs?

3 comments

Leave Comment
  1. lol, såg klippet några gånger innan jag hajade till att det var på silverstone. borde kanske förstått det en och en halv minut in i klippet när de zoomar in på en stor skylt som säger silverstone..

    ser att det här klippet börjar poppa upp lite överallt nu. verkar som att de släppt det igen för att få lite uppmärksamhet. som sagt, gissar att det kommer ett liknande i dagarna från barcelona. återkommer direkt med det också!

    tror föresten att loeb själv sa samma sak efter barcelona-testerna som han gör här efter silverstone, att om han får en chans till så testar han gärna igen.. låter ju lovande.

Leave a Reply