Vilt rykte från Italien – Vettel och Alonso byter stall med varandra

Ferrari-logo-2

Ibland ligger det något bakom dem, ibland verkar det mest som att någon bara hittat på det. Men rykten är något av det bästa med Formel 1! Det senaste finfina ryktet från Sky i Italien gör gällande att Sebastian Vettel och Fernando Alonso byter sits med varandra. Och vidare att besked ska komma under dagen. Låter liiiiiite långsökt. Ser inte riktigt varför. Så här skriver italienska Sky (återberättat av finska bloggen suomif1.com och kört genom Googles Translate..);

Italienska Sky Italia satts i omlopp på måndagskvällen vilt rykte: mediehus enligt Fernando Alonso och Sebastian Vettel ändrar platser under perioden 2015 – och frågan anmälan kan komma så tidigt som Singapore och Japan tävlingar i veckan.

Alonso har under de senaste åren förekommit rykten om flera tillfällen av Ferrari, men Ferrari och spanska upprepas försäkringar om att alliansen kommer att pågå. Alonso förlorade dock nyligen de två stora anhängare av fällan: Ferrari presidenten Luca di Montezemolo flyttade åt sidan och hennes stora supportrar, VD och koncernchef i Santander, Emilio Botin, avled.

Dessutom har övergången Vettel specifikt på Ferrari diskuterats i många år.

Så.. bara att luta sig tillbaka och återkomma.

Italienska Sky var ju dem som hade den där snygga reklamaffischen för Formel 1 för några år sedan. Och varför inte ännu en gång ta en titt på snyggaste reklamfilmen för Formel 1, alla kategorier.

Leave a Reply