Vitantonio Liuzzi på väg tillbaka mot en plats i Formel 1?

Tänkte följa upp senaste inlägget om Bruno Sennas strävanden efter ett säte i Formel 1 med en av snackisarna nu för tiden. Jag ser många som är ute och snackar upp Vito Liuzzis chanser. Nu sist har gpupdate en artikel om honom där de menar att det lutar åt att han kan ersätta Fisichella eller Sutil i Force India. Där är ju Liuzzi testförare idag, men han har kontrakt till 2011. De fasta förarna bara till och med i år.

Tanken är inte omöjlig, och han har imponerat i A1GP som han pysslar lite med vid sidan av. Fisichella ser väl mest trolig ut i så fall som den som ryker ur stallet. Sutil gör kanske inte direkt mer ute på banan, men har ju ändå ansetts som talang värd att satsa på. Nu är det ju i och för sig ibland mäkligt hur snabbt “talanger” försvinner ut i periferin om de inte slår igenom första året eller två, och det kommer snabbt nya kandidater från de lägre klasserna.

En liten sök efter Liuzzi ute på youtube och andra siter avslöjar förvånansvärt lite material. Mest hittar man krascher.. Här två från tiden i Red Bull (sen gick han ju till Toro Rosso, så till Force India osv..). Den ena där är lite kul på slutet där man ser mekanikerna inne hos Red Bull (eller är det Toro Rosso) som står och skrattar när de ser bilderna..

1 comment

Leave Comment
  1. Lisa

    Liuzzi? Tja visserligen slog han Scott Speed i Toro Rosso, men det säger ingenting mer än att det är lätt att ta godis från småbarn.

    Vore jag Mallya skulle jag hålla fast vid Fisi med näbbar och klor om alternativet är Liuzzi.

Leave a Reply