F1-foto-utställning i Stockholm

Användaren Rille på F1 Bulletin Board gjorde mig just uppmärksam på en utställning på Kulturhuset i Stockholm. Fotografen Mikael Jansson presenterar utställningen Speed of Life där han i foto skildrar F1 och tävlingarna. Läs mer på Kulturhusets hemsida här. Så här beskrivs utställningen;

Fotografen Mikael Jansson har under tre år följt motorsportens Formel 1 runt om i världen: Monaco, Bahrain, São Paulo och flertalet av de andra 17 banorna. Han har fångat fartvidundren och de dödsföraktande förarna, fått exklusivt tillträde till depåernas slutna värld och träffat den hängivna publiken.

Men skynda fort som fan! 12 augusti är sista dagen. Öppettider är tis-fre 11.00-1800, lör och sön 11.00-16.00. Projektet mynnar ut i en bok som släpps under hösten enligt förlagets hemsida.

2 comments

Leave Comment
  1. hej igen allihop, jag har varit i kontakt med utställarna och hört om det finns planer på att utställningen kommer till andra städer än vår kungliga huvudstad. i svaret jag fick skrev de att de hoppas på det, men inte vet ännu om så blir fallet. alltså, bara att fortsätta hålla ögon öppna. återkommer så klart om jag hör mer!

Leave a Reply