Janne och Eje startar… eh.. f1bloggen

OK, jag säger inte att F1bloggen var något slags genidrag när jag kom på att döpa min blogg till just det.. Faktum är att namnet nästan är svårt att undgå om man vill dra igång en blogg som handlar om Formel 1. Men när Janne och Eje borta på ViasatSport just nu har startat en så kunde de kanske tänkt en gång till eller två..

Oavsett, nyheten är att Janne och Eje startat en blogg om Formel 1! Och det är ju aldrig fel. F1bloggen har aldrig varit rädd för att dela med sig av lite link-love så spana in deras blogg på viasatsport.se/f1bloggen. Enligt rubrik ska de servera det senaste depåskvallret. Hoppas det tar sig något. I senaste posten är det Janne som skriver om någon Manne som fått en tå uppsvullen till en fotbolls storlek.

5 comments

Leave Comment
 1. bipen

  Verkar som de har dålig koll alternativt fantasi vad gäller namnet f1bloggen. Tycker du skall skriva till dem att sluta snylta på ditt inarbetade varumärke.

 2. tror nog det hänger på fantasin där, kan inte tänka mig att de skulle missat den här bloggen.. lite synd, för det kunde bli en riktigt spännande blogg om de kunde berätta lite från depåerna och resorna de gör till loppen. men viasat borde utrusta dem med en kameramobil till att börja med så man kan få lite intressanta bilder också. annars är ju ed gorman bättre på allt..

 3. Ja den kändes lite B den där nya f1bloggen á la Viasat.
  De behöver lite nytändning när det gäller F1 för viasat. Första säsongen gjordes det studio F1 och gynning kom ju in överallt och fick intervjua vem hon ville nästan vilket var skoj. Men sen dessa har det varit ganska så tråkiga inslag. Oftast i försnacket så riktar dem sina reportage mot en publik som är rookies känns det som.

 4. MR. Brownstone

  Jag tycker att bloggen är helt ok. Det är kul att läsa om vad Janne och Eje gör när de kanske inte kommenterar. Det är helt klart ett bra initiativ.

  Vad det gäller sändningen från 13.30 till 13.55 tycker jag att den kunde vara bättre. Ser mycket hellre vad som händer på gridden än något annat. Dock tror jag att många uppskattar förprogrammet och om det kan locka många tittare som annars inte skulle titta ser jag det bara som en positiv sak. Bara Viasat behåller rättigheterna och sänder loppen och kvalen som de gjort 2007 och 2008 i TV6.

 5. brownstone; håller absolut med om att det är ett bra initiativ. däremot är väl själva bloggen lite halvdan. eje och janne är ju på plats, då vill man ju ha lite skvaller, lite snackisar från depån, lite bilder på små udda grejer man inte får i tv-sändningarna och sånt. återigen, se på ed gorman från times. det är utan tvivel så att det finns för få svenska bloggar om formel 1 och jag brukar lyfta upp nya initiativ så fort jag får nys om dem.

  och håller definitivt med om sändningarna. saknar det från när jag bodde i tyskland, där vet de hur man värmer upp inför ett formel 1-lopp. bilder från när förarna och bilarna kommer ut på banan gör att man känner sig riktigt taggad inför själva loppet.

Leave a Reply