Lewis Hamiltons (lack of) hemsida

Det här måste ju vara det främsta exemplet inom F1 på att missa chans till publicitet och sumpad möjlighet till stålarz på försäljning och annat. Han är visserligen snabb på banan, men i den virituella världen har det tagit en god stund innan Lewis Hamilton fått tummen ur men sin hemsida. Fram till halvvägs under säsongen, med Hamilton i ledning i mästerskapet, bestod hemsidan av en gratulation till att han utnämnts som F1-förare till säsongen 2007.

Sen gick lite tid och en ny sida var under konstruktion och lansering meddelades till den 1 augusti, eller där runt, minns inte helt. Launch day commeth, och följande dyker upp på webben;

Unfortunately due to the ongoing development of the Merchandising and Fan Club sections we are having to postpone the launch of the website. Please check back for updates.

Snark.. zzz.. Skjuta upp launch på grund av development of the Merchandising. Puh.. Allt jag vill ha är fräscha nyheter. Och lite nice skrivbordsbakgrunder att ladda ner under regniga dagar. Nu är säsongen över och sidan har inte kommit mycket längre. För bilder på Lewis Hamilton Website evolution, klicka på mera-taggen.

.

Leave a Reply