Nico Rosberg i Williams är sista mannen ut: nu har alla F1-förare en hemsida

Jag har följt Nico Rosbergs närvaro på internet lite extra under en ganska lång tid, framför allt hans icke-närvaro. Under det senaste året har hans hemsida varit en uppvisning av olika, dock ganska snygga, bilder där han låter meddela att han har en hemsida på gång. Som jag skrivit tidigare har det varit lite intressant att följa eftersom det måste vara en av de största missarna inom branschen.. Allt det intresse, fans, sponsorer och liknande som inte har utnyttjats.. Men! Nu är också Nico Rosberg på nätet, kolla in nicorosberg.com.

Det här följer i raden av hemsidor inom Formel 1 som jag menar försöker vara 2.0 men som bara blir krångliga, omständiga, tröga och svårnavigerade (min teori är att förarna har för mycket pengar, så lockas de av någon alltför flashig webbyrå som vill testa det allra senaste utan en tanke på vad vi besökare vill ha). Hemsidan kan surfas på genom två sätt, jag har en bild här ifrån den tama HTML-versionen som dock fungerar ok. Den andra där man styr någon slags ljus runt på sidan är lite tufft tänkt, men inget man orkar med i längden.. Återigen, det jag vill ha är möjligtvis lite fakta och sen godis att ladda ner, skrivbordsbakgrunder, teman, bilder, you name it. Testa själv.

By the way, Sebastien Bourdais har också fått upp sin hemsida här; sebastien-bourdais.com. Nedanför följer en liten kavalkad av Nico Rosbergs nästan-hemsidor som jag följt en tid;

Dagens Nico;

Tidigare i veckan;

Från mars i år;

Från förra säsongen;

3 comments

Leave Comment
  1. Lisa

    Jaha den var ju….tjusig. Läckra bilder på puddingen Nico Rosberg är precis vad jag alltid önskat mig…. :-/

  2. ja det är inga tvivel om vad fokus ligger på här, inte en enda bild på en racingbil eller hjälm eller något som påminner om formel 1 så långt ögat når..

  3. Olag

    Nicos hemsida måste vara ett skämt. Ingen F1 intresserad får ut något av den.
    Bara tjejer eller andra som tycker han är snygg har intresse av denna sida.

Leave a Reply