Spyker breddar och släpper mobiltelefon och andra prylar. Men F1-delen är nu såld. (och jag vill ändå bara ha en iPhone)

Spyker, F1-stallet här på f1bloggen omtalat som The Sign, formely known as.. osv., sak bredda verksamheten och släpper lite tekniska prylar. Är väl nån slags branding och har väl förekommit tidigare, att exklusiva bilmärken kör klockor eller annan skit som säljs svindyrt. Och är lite snygga ibland. Hur som helst, nu släpper Spyker i alla fall tre mobiltelefoner, USB-minnen som ser ut som Zippotändare och lite annat. För den delen av verksamheten har man kört igång en särskild hemsida, connect4spyker. Där finns inte så mycket att se, men man kan ladda ner ett produktblad i pdf och kika på godsakerna. För att få lite mer F1 i nyheten kan jag också berätta att Spyker nu i stort sett är helt klara med att sälja stallet, som blir indiskt, se tidigare nyheter om det. Affären går på 88 miljoner € berättar f1complete. Dessutom har man just gjort klart med Roldan Rodriguez från GP2-serien som hoppar in som testförare för teamet i vinter rapporterar f1.com.

3 comments

Leave Comment
  1. Kul att det gick så bra för Spyker sist med nya chassit. Tänkte kolla vilken placering de fick egentligen, men upptäckte att du inte har någon summering av loppen här. Vore ytterligare en bra godbit till denna sida för att vara första och ofta enda destinationen för att leta info om F1.

  2. ah, bra idé. klart värt att testa. nån slags avdelning med resultat, placeringar och ev tider. kanske en egen rubrik som tabell och tider med resultat. kan inte vara för svårt. ska prövas ut till japans grand prix!

  3. Kanske en f1-bloggen brandad mobil. Ni kunde ju snacka med Steve Jobs om det. Eller om det spricket vilket verkar otroligt så kanske en widget för iphone. Ja idéerna är ju många…. Keep it up. (som amerikanerna säger)

Leave a Reply