5 Playstation-spel för Hamilton & Alonso

Rivaliteten inom McLaren har hängt med oss under årets säsong och verkar ständigt förvärras. Nu är det till och med snack om att Hamilton jagas av Ferrari och att Alonso vill tillbaka till Renault. Hamilton har också uttalat sig om att de båda förarna inte pratar särskilt mycket med varandra. Men, säger han i samma intervju till ITV, vi spelar Playstation ihop. Det har den alltid så vakna F1bloggen tagit fatt på och presenterar här en topp 5 över Playstation-spel Lewis och Fernando kan slappa med under pauser och i vilorummet under träning! Se alla spel genom att klicka på (mera…)-taggen nedanför.

FIGHT NIGHT ROUND 3

Fan Lewis, jobba på med fotarbetet, du ser groggy ut!

För Playstation 3. Återskapar den intensiva boxningskänslan in i minsta detalj enligt beskrivning från playstation.com. Med det PS3-exklusiva läget Get in the Ring kan man slåss ur ett förstapersonsperspektiv och uppleva alla sportens sensationer (vilket ju i och för sig låter som en dålig översättning av engelskans sensations, alltså känslor). Perfekt för en ledig stund över medans teknikerna kikar på aerodynamiken.

Resterande 4 spel här

TEKKEN 5: DARK RESURRECTION

Auoooo.. That gotta hurt!

Upplev stridens hetta intensivare än någonsin lovar playstation.com om Tekken 5. De högupplösta miljöerna får dig att tappa andan som en 200 kilometers-crash i däcksbarriären. Bland spellägena finns Arcade, bla-ha-bla-ha, Ghost, bla-ha-bla-ha och Versus Battle man mot man, eh? hold your horses! We have a winner! Passar ruggit bra till pausrummet medans Dennis och de andra läser upp sig på Ferrarins rörliga golv.

.

FIGHT CLUB

Jag.. ska.. ha.. pole.. nästa.. gång!

Fight Club för Playstation 2 är en klassiker! Grunden för spelet är riktigt brutala knytnävsslagsmål berättar playstation.com stolt. Röntgeneffekter som visar frakturerna som slagen orsakar lovar gott till uppehållet mellan träning 1 och 2 på fredagen inför ett lopp.

.

VIRTUA FIGHTER 5

Fernando, du slåss som en tjej!

Virtua Fighter är en referenspunkt för fightinggenren skriver playstation.com. Och vem kan vara oenig i det? Nästagenerationsgrafiken och stridssystemet är djupt nog att få dig att spela i flera månader utlovas det. Hur bra passar inte det efter Brasiliens Grand Prix i väntan på att få dra till Australien igen?

.

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES

Wow, en combo 5!

Ninja- (eller Hero- om man är rädd för våldliga namn) sköldpaddorna är tillbaka i stor stil! Ett actionpackat beat ’em up-spel som playstation.com beskriver som förtjusande! Jo minsann. I man-mot-manläget kan man välja att vara en turtle eller den onda Shredder. Gissa om det blir kamp om Shredder i teamet nu. Vapnen man har tillgång till skäms inte för sig, bo-stav, sai-svärd, katana eller nunchaku. Grymt till slappandet efter priscermonin och presskonferensen.

3 comments

Leave Comment
  1. Sir Arthur

    Varför inte bara spela det otroligt vackra och underhållande F1 Championship Edition till PS3:an?!

  2. KP

    Rubriken? Ska det verkligen stå “…Hamilton & Lewis”? Borde det inte vara Hamilton & Alonso istället?

  3. lol, snyggt sett. ja, man blir blind ibland av alla turer fram och tillbaka. alltid så vakna.. den fick man äta upp på en gång. hade det funnits f1bloggen-tshirts hade jag skickat en med posten.

Leave a Reply