Alonso går till … Airbus?

F1-sidan grandprix har gjort ett scoop och berättar att franska Tidningen Le Figaro har gjort ett scoop som chockar F1-världen. I sin artikel berättar man att Airbus ändrar om bland test-piloterna för sin nya Airbus A 380 (vilket alltså är min vilda gissning efter att ha sett på artikeln) och ny chef för testerna blir spanioren Fernando Alonso skriver man. Se där. Oväntat move minst sagt.

När vi ändå snackar Alonso så fick jag ett tips på en skön annons, denna gång på italienska vilket jag behärskar lika mycket som franska. Verkar som man kan vinna biljetter till loppet i Kina för att se Alonso raca. Har inte hittat någon info om det där VISA-kortet, men på Alonsos hemsida är det en liknande bild som inte leder någon vart. Att tävlingen leder till Kina har jag listat ut genom att det står CHINA i rubriken, och av den fantastiska bilden. Läckert jobbat. Är det Paint? Det är ju Alonso framför muren där ja. Lockande. Toningen av tröjan är ett mästerverk.

2 comments

Leave Comment
  1. För ett eget F1–inspirerat kontokort kan det vara läge att försöka få med en F1–bild på Swedbanks kort som du får designa själv. Visserligen finns det vissa regler kring vilka bilder som får användas, men med lite kreativitet går det säkert att komma igenom nålsögat ändå.

    Fortfarande lite besviken att jag inte hann få ett Porschekort när jag hade min gamla 928a.

Leave a Reply