Arbetsbeskrivning: Res runt som officiell Alonso-supporter och heja på Fernando. Lön: 30 000 SEK/månaden

Den här otroliga storyn har jag helt missat tidigare. Renaults sponsor ING har ordnat en The Apprentice-liknande tävling där över 35 000 spaniorer ansökte om jobbet som Fernando Alonsos officiella supporter. Nu har Álvaro Ademà vunnit skriver pitpass.

Vinsten innebär att han på heltid under resten av säsongen reser runt tillsammans med Fernando och hejar på honom under loppen. Lönen ligger på nära 30 000 riksdaler. En annan del av arbetsuppgifterna är att skriva en blogg om sitt jobb, kolla in den på aficionadoprofesional.com. Bloggen är på spanska och är helt nystartad.

Sedan tidigare har Renault-teamet en blogg som är lite kul att kika in på emellanåt.

6 comments

Leave Comment
 1. tillägg bara om alsono, senaste rapporterna gör gällande att han ska bestämma sig innan sista juli var han kör nästa år. ryktena just nu går på att han lämnar stallet och går till bmw. en mycket bra lösning enligt mig. nästa spännande fråga blir ju vem han ersätter.. kubica börjar bli eftertraktad, men de vill nog snart göra sig av med heidfeld.. däremot ett bmw utan en tysk förare.. lite svårt att se det också.

 2. bra tips caten, tänkte på google translate när jag skrev posten. så glömde bort det och har inte kollat ännu själv. men ska nog göra det. lite kul initiativ det där.

 3. Lisa

  Man kan väl bara hoppas att Alonso-bloggen blir lika läsvärd som F1bloggen…:-)

  När det gäller dedär ryktena om 31 juli är det bara svammel från den mer fantasifulla delen av spansk press. BMW behåller sina gossar. Åtminstone nästa år. Sen får vi se.

 4. Lisa

  Ja inte mig emot iofs, men eftersom alla startar mer eller mindre från 0 (tack vare alla regeländringar) nästa år ser jag hellre att Alonso blir kvar i Renault så länge tills man får en uppfattning om vilket/vilka team som klarar regeländringarna bäst. 🙂

  Daniel, när du ändå gjort reklam för Renaults blog, kanske jag får göra litet reklam för deras podcast som finns tillgänglig efter varje GP. Den ger ofta en hel del intressant information.

  Renault är definitivt det team som respekterar fansen mest och verkligen anstränger sig för att ha kontakt med dem och ge dem inblickar i teamets arbete. All heder!

Leave a Reply