Barack Obama är The Stig

Det har ju surrats så mycket om The Stig på sistone så jag orkar inte hänga med i all. Är inte sååå intresserad heller. Men kul att se idag att folket borta på TopGear verkar blivit lite nervösa så de möter det hela med information overload ser det ut som. Först avslöjar man att The Stig är USAs nya president, så att han är den avdöde Graham Hill, och så att det är ordförande för Royal Bank of Scotland. Snart mer F1-nyheter..

2 comments

Leave Comment
 1. en sån riktig f1nyhet kan ju förresten vara testerna som pågår.men de säger så lite och så många förstörs av dåligt väder. bmw tävlar för sig själv i spanien och ferrari för sig själv i italien. en del andra är i portugal där buemi är snabb. men det är ju i förra säsongens något modifierade bil. tider från onsdagen;
  1. Sebastien Buemi – Toro Rosso Ferrari STR3 – 1:27.987
  2. Nico Rosberg – Williams Toyota FW31 – 1:29.729
  3. Lewis Hamilton – McLaren Mercedes MP4-24 – 1:30.242
  4. Timo Glock – Toyota TF109 – 1:30.878
  5. Fernando Alonso – Renault R29 – 1:31.743

 2. Lisa

  Med tanke på skitvädret i Portimão får man vara glad att det finns några tider alls.

  Min chokladleverantör skulle till Cheste (Valencia) i dag för att kolla in BMW och de är troligtvis de enda som fått nåt vettigt gjort denna testsession med tanke på vädret.

  När det gäller testerna i Portimão kan man väl bara säga att Alonso/Piquet i Renault är de enda som kört med KERS-klumpen i bagaget – även om de inte använt den. Och Buemi kan vi räkna bort, han tävlar i en annan division.

  Det är väl ungefär allt vad slutsatser man kan dra…:-/

Leave a Reply