Bekräftat: Williams visar officiella bilder på nya (grymt snygga) ljusblå bilen

Williams sponsor Allianz råkade ju läcka ut bilder på nya Williams FW31 för några dagar sen (själva bilen presenterade man ju för ett bra tag sen och Williams gräsklippare är ju historia nu). Nu har tydligen Williams släppt några officiella bilder som visar att den nya ljusare blå färgen blir design för 2009. Inga nya sponsorer, däremot några mycket intressanta vingar placerade runt cockpit. Undrar om de får behålla de där.. eller om de hittat nåt slags kryphål i reglerna. Snygg är den dock. På gränsen till snyggast bil hittills av stallen. Bilder;

Bilder från f1fanatic.

10 comments

Leave Comment
 1. Meister

  Jag tar tillbaka min kommentar i förre inlägget om Williams, att deras bil är snyggast av 09:orna. Vad i helvete är det för kaninöron de satt på bilen!? Tappar Nico och Kazuki koncentrationen så lätt att de måste ha skygglappar? De nya färgerna är helmysiga men jag hoppas dock att skygglapparna försvinner.

 2. Lisa

  He he Williams har nog varit klyftiga – vingar i sig är ju inte förbjudna, bara det att inget får sticka ut från bilen mer än si och så och sidan ska utgöra en obruten linje bla bla bla, men vad jag vet står det inte ett inte ett ljud om upprättstående kaninöron.

  Jag tycker de är söta, de påminner om den gamla goda tiden när alla galna vingar var tillåtna…. 😀

 3. haha, kaninöron är ett bra ord för de där vingarna. de är ju ingenting mot vad man har sett.. fast det var väl honda som kom med sina dumbo-vingar, eller var det bmw?

  men bilen är ju riktigt snygg annars. lite för att de tappar sponsorer kanske..

 4. MR. Medeltid

  Det fattas bara lite röda och guldiga linjer sedan har vi mer eller mindre en Rothmans-livery igen. Williams och kanske F1:s snyggaste livery någonsin.

 5. haha, ligger nog i riskzonen i och för sig phixx.
  men sant, riktigt ljus är den väl knappast. klarblå kunde kanske vara ett bra ord. liksom så tydligare och destinkt färg jämfört med tidigare.

 6. Jag började undra om det var något fel på mina skärminställningar när du beskrev bilen som ljusblå, haha 😀

  Så jag håller inte med om att den är ljusblå men jag håller med om att den är väldigt snygg.

  Risken med att en F1-bil är snygg i färgerna är dock att det kan bero på brist på annonsörer, fula företagsfärger brukar kunna förfula bilarna rejält.

Leave a Reply