Bernie Ecclestone ute och uttalar sig om Hitler

Vet inte riktigt hur mycket nyhet det här egentligen är. Bernie har varit ute tidigare och surrat.. nu har han i alla fall gjort det igen. I en intervju i Times är han igång och snackar om att Hitler fick saker gjort..

Bernie har ju flera gånger tidigare snackat om hur fint det är med diktaturer för att man kan få saker gjort. Och så snackar han lite om att det var dumt att ta bort Saddam och annat. Och så lanserar han Max Mosley som nästa premiärminister i Storbritannien.. Läs intervjun för detaljer.

Hans uttalande om att kvinnor bör klä sig i vitt som alla andra hushållsartiklar har jag ju skrivit om flera gånger tidigare. En Bernie-klassiker.

Mer i media (AB, SVT).

7 comments

Leave Comment
 1. Olag

  F1 är inte en sport mer…… Det är en rubriktävling. Fan vad man får försvara sitt intresse på jobb den senaste tiden. Innan var det att “dom kör ju bara varv efter varv, Hur roligt e det.”
  Nu är det ” Kör dom inte bil mer i F1 eller dom bara bråkar?”

  • Lisa

   Ja, nu när den ena dårfinken äntligen har lugnat ner sig så dyker nästa upp och säger dumheter. Vanligt folk tror antagligen att F1 styrs av ett gäng nazister…

   …öh, vänta nu – “tror??”

   Bägge dinosaurierna måste bort. De blir mer och mer patetiska för varje dag som går.

 2. Jocke

  Förstår egentligen inte problemet med att säga att Hitler fick saker gjorde, eftersom det stämmer väldigt bra. Ju närmare man närmar sig en diktatur ju lättare får de vid makten att slutföra även de mest idiotiska projekten.

  Dock så tycker man att Bernie bör vara tyst om Hitler med tanke på Mosleys historia i Nazityskland.

  • Lisa

   Ja fast det är väl inte där problemet ligger, problemet är att Bernie framhåller Hitlers (och Saddam Husseins med för den delen) sätt att få saker och ting gjorda som något positivt.

   Här finns hela intervjun, om nån orkar läsa smörjan…

   http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/formula_1/article6632991.ece

   Innehåller några fler korkade omdömen om kvinnor också förresten, Bernie gör en inte besviken på den punkten heller.

 3. NB

  Äcklet och Moss, två män som format och utvecklat F1 till vad det är idag.
  Två män som inte förstår att alla sagor har ett slut och nu istället gemensamt håller på att förstöra det som de tidigare byggt upp.
  Ingen i deras närhet verkar ha förmågan eller viljan att få dessa två lätt dementa herrar (om jag får peta in en personlig åsikt) att lämna över stafettpinnen och se sporten utvecklas för framtiden….suck

Leave a Reply