Bernie igång med att klå rekord i dyra skiljsmässor?

Brittiska tidningen The Telegraph ska tydligen haft en artikel om ett kommande uppbrått mellan Bernie Ecclestone och hans fru Slavica. Det är ju så där lagom intressant egentligen. Men det som kryddar historien lite är ju att Bernie i så fall kunde komma att bräcka Paul McCartneys rekord i dyra skiljsmässor. Bernies förmögenhet uppgår till nära 30 miljarder skriver tidningen tydligen.. Snaskigt så här i väntan på nästa säsong när inget händer ute på banan! Hittade en artikel med lite bilder på Bernie och den 28 år yngre och 25 centimeter längre Slavica på Daily Mail. Just den artikeln är ganska intressant och går igenom lite tekniskt, som att Bernie ska ha skrivit över stora delar av förmögenheten på Slavica.. då är det upplagt för fight i media.. [Uppdatering]:

Läste på lite mer om Bernie och Slavica. Tydligen möttes de under 1982 års Italienska Grand Prix i San Marino. Och det är ett intressant lopp i sig, efter att boykott och uteslutningar eliminerat Nelson Piquet, Keke Rosberg och andra. Läs mer om det på wiki. Om man vill se HELA loppet så har en yancarb lagt upp 12 stycken klipp på youtube som visar hela loppet! Franska kommentatorer och taskig bildkvalite. Men kul grej. På hans/hennes sida där kan man nere till höger välja playlist, och få alla klipp att visas efter varandra. Som sagt, inte något man kollar igenom varje dag kanske, men kul grej.

Förutom San Marino från 1982 finns också hela lopp från 1979 i Frankrike, 1981 i Argentina, 1981 i Spanien och 1982 i Österrike. Ge mig bättre bildkvalite så är det inte helt fel!

6 comments

Leave Comment
  1. Phixx

    Hoppas att hon får många slantar, att vara gift med en så vedervärdig människa som Eccelstone kan inte vara lätt. 🙂

  2. Lisa

    Tror nog att Bernie har sett om sitt hus även vid en ev. skilsmässa – slugare räv än han finns inte i sinnevärlden.

    @ Daniel, Maxxx har satt snaskribban alldeles för högt, vad tabloiderna än hittar på nu reagerar man knappast… 🙂

Leave a Reply