Bernie släpper biografi

Kan du bara inte få nog av böcker om medelålders/lite äldre män som tjänar massvis av pengar och är inblandade i Formel 1? Då lovar hösten gott. Flera webbsidor rapporterar att Bernie Ecclestone, Mr. F1 och cirkusens boss, kommer med en officiell biografi lagom till regn och rusk senare i år. Boken går att förbeställa på amazon.

autosport rapporterar att boken skrivs av Susan Watkins, god vän till Bernie och gift med F1s före detta chefs-läkare Sid Watkins. Boken kommer avslöja Bernies kämpande för framgång och bakgrund. Till projektet säger Bernie själv “It must be the truth, I have nothing to hide”, ungefär så som det brukar låta från ekobrottsåtalade eller andra. Men varför inte, lite intressant är det ju hur F1 styrs. Enligt pitpass i en artikel om den kommande boken ska det dock vara sagt att Bernie förklarat sig beredd att släppa alla hemligheter först i och med sin död. Det finns redan tidigare böcker om Bernie, bland andra Bernie’s Game av Terry Lovell, som försenades i sin utgivning efter bråk mellan författare och Ecclestone själv. Story finns på atlasf1 och själva boken på amazon.

BBC har nyligen recenserat Eddie Jordans biografi, från hur han slitit som enkel gatuförsäljare till framgång inom Formel 1-världen och lyckosam stall-chef.

Leave a Reply