Bilder på Williams och anpassningar till 2009

Under testerna nere i Jerez gav Williams ett smakprov på hur anpassningar till regler för säsongen 2009 kan komma att se ut. Mest tydliga exemplet här är väl bakvingen, som börjar se löjligt smal ut.. Ungefär som tidigt 90-tal, F1wolf har en jämförelse här. Tror kanske att det bara är bakvingen på den där Williamsen som är 2009, resten kan vara 2008.

Klipper in nån bild till här;

Bild av konstnär på hur bilarna kan komma se ut;

8 comments

Leave Comment
  1. ha, ja vacker är den knappast.. vet inte riktigt tanken bakom det hela, mindre vinge ger mindre grepp? och så ska det väl bli lättare att köra om. lyckas det är det ju bra. men utseende är viktigt på en formel 1-bil enligt mig. det är ju en av anledningarna till att man vill ha tillbaka slicks, det ser så grymt ut..

  2. Sebastian

    Antar att höjden gör att det blir mindre turbulent för bilen bakom, men shit… dumbo-vingarna ser puckackde ut, det här är katastrof! Hoppas att reglerna tillåter elegantare lösningar.

  3. Snöplog där fram lär det v’äl bli nästa säsong? Ska den inte breddas rätt rejält? Bakvingen i detta fallet är ju förvisso inte vacker. men det är en testbil och jag kan tänka mig att den “snyggas” till inför säsongen. (Om man kan behålla funktionen)

    Men Hondas Elefantöron är de absolut fulaste vingarna.

  4. Meister

    Jag tycker det hade räckt med att bara rensa bort alla småvingar och inte ändra måtten på fram och bakvingen för att få bilarna att se “renare” ut, men det kanske bara är jag som tycker så?

Leave a Reply