Biljetter till Valencia Street Circuit och Europas Grand Prix tar slut

Väntar bara på att Mosley ska avgå så vi får ett slut i Mosley-gate, nu börjar det bli dags att fokusera på själva sporten Formel 1 igen. Här kommer en oroande nyhet för alla som tänker sig att ta sig ner till Europas Grand Prix senare i höst på Valencias nya gatubana (finns något bättre ord för det där? Gatubana låter lite hemmasnickrat..). Biljetterna har släppts och är nästan slut. Totalt finns ett imponerande antal; över 112 000 platser, men bara runt 8 000 återstod nio timmar efter försäljningen startat. Själva banan har en snygg hemsida som man kan besöka. 22-24 augusti är det som gäller, 143 dagar kvar just nu.

Helt vid sidan av, en grej jag undrat ofta på. När jag går in på www.valenciastreetcircuit.com så kommer jag till Valencias bana. Ok så långt. Men om jag skriver in valenciastreetcircuit.com i min webbläsare så kommer jag till något webbhotell bara. Varför är det så?

3 comments

Leave Comment
  1. Sunday

    Låter konstigt…eller? Via deras hemsida är det bara 3 biljettyper som är slut och på F1.com är biljetterna inte ens släppta….

  2. stämmer, verkar helknasigt det där. först massa liv om att biljetter sålt slut så fort. så visar det sig nu att det inte alls kommer bli fullt.. tydligen inte alls samma intresse för alonso längre, plus att de ju har två grand prix i spanien i år..

Leave a Reply