Bloggen nere och tekniska problem, fint med ehrm.. trevlig support på one.com..

Upptäckte just att bloggen legat nere ett tag.. igen.. det har hänt flera gånger tidigare här dessvärre. Som för några dagar sen. Då, som flera gånger tidigare har jag direkt gått in på live-supporten som one.com har, där jag har bloggen liggandes. Klart trevlig tjänst, låt mig säga det på en gång. Så häromdagen, bloggen nere, jag in på support, frågar varför den ligger nere, får svar att det är problem, jag frågar om jag slipper betala för all tid bloggen ligger nere, och väntar på svar. Ni ser chatten här bredvid, klockan var sen men låt mig bara vara tydlig på att jag inte var otrevlig (eller berusad) utan frågar om jag slipper betala. Berättigad fråga skulle jag säga. Jag menar, jag betalar ju gärna och tipsar gärna folk att använda sig av one. Men man är ju ingen välgörenhetsorganisation heller. Men i stället för svar bara stänger supporten ner chatten.. Ehh.. jaha.

Jag säger som Janne eller Sverker; ska det vara så? Oavsett, ingen big deal. Men nu vet ni varför bloggen ligger nere ibland med tekniska problem.

3 comments

Leave Comment
 1. phixx

  Har haft one.com i snart två år men det lär inte bli någon förlängning den här gången, min site har varit nere ofta och deras support är ofta väldigt dålig överlag.

 2. Tobias

  Daniel byt till Svenska FS Data och du blir inte besviken. Jag har provat flera “billiga” hotell och det har bara varit katastrof varje gång. FS Data kostar lite mer per månad men det är det värt i längden om man vill slippa allt strul.

 3. Micke

  One.com har faktiskt fungerat bra för oss ändra fram tills nyligen, förhoppningsvis blir det bättre snart igen.

  FS Data är väl rätt bra så länge allt fungerar som det ska men deras support har jag bara dålig erfarenhet av, både när det gäller tekniska problem och när det gäller att försöka få dem att rätta sina felaktiga fakturor.

  Om du inte nödvändigtvis måste ha en svensk leverantör så kan du kanske titta på t ex webhostingtalk.com och se vad som rekommenderas där.

  Personligen så låter jag nog våra sidor vara kvar på one.com ett tag till och ger dem en chans att bättra sig.

Leave a Reply