BMW F1.09 är här!


Nu har också BMW Sauber presenterat sin nya utmanare nere i Valencia. Robert Kubica har också hunnit med några varv ute på testbanan med den. f1wolf har några snygga bilder. För att gå direkt på första intryck så börjar årets bilar bli snyggare och snyggare. Den nya BMWn är inget undantag. Inget radikalt annorlunda med designen jämfört med förra året, men med alla små vingar och annat borta blir bilarna mycket renare och skönare att se på.

f1fanatic har fler från Kubicas första test med den nya bilen;

Teknikens Värld och andra har en bra bild som visar den nya bilen uppställd bredvid förra årets. Så tokig är den verkligen inte. Kolla in den här länken för en riktigt stor bild där man ser skillanden mellan dem båda!

Återkommer med lite specs senare!

Här är också precis som D.B. påpekade i kommentar tidigare den sista videon inför lanseringen de gjorde. Gillar sånt, mer material upp på nätet direkt från stallen! Och om detta är en anpassning till de hårdare tiderna så är ju det bara ett steg i rätt riktning. Journalister som ska flygas fram och tillbaka och zippa champagne kan de gärna skära ner på om vi samtidigt får mer godis direkt hem till soffan;

3 comments

Leave Comment

Leave a Reply