Brawn GPs (a.k.a. BGP 001 eller ex-Hondas) nya bil är vit, neongul/grön, svart och utan reklam

Före detta Honda, idag Brawn GP F1 Team visade upp sin nya bil, BGP 001, för några dagar sen. Bilderna ligger ute på stallets hemsida. Inga tvivel om att det är imponerande att få fram en bil. Synd att den inte ser så mycket ut för världen bara.. men det kan ju komma att ändra sig. Det är ju inte ovanligt att de kör med interim-bilar innan Australien. Mer oroväckande är kanske den totala bristen på reklam. Till och med Jenson Buttons hjälm är i stort sett helt ren.. Och nu är det ont om tid att finna sponsorer. Får hoppas det går vägen. Så kanske de får ordning på både bil och hemsida till slut..

Bilder!

12 comments

Leave Comment
 1. Enligt en snubbe på RealBrawnF1.com så ska bilen målas om innan Oz. Dessutom ska det målas på sponsorer. Det är nog bara så att det ska dealas in i det sista med allt sånt.

 2. Henke R26

  Bilen i sig ser väl inte så tokig ut men med lite sponsor och reklam på så blir det nog lite skillnad. Undrar var dom kommer att stå i fältet i Australien med tanke på deras 2 senaste säsonger när det var Honda. Då sades det från Honda håll att dom var långt framme i utvecklingen av deras 2009 års bil. Ska bli spännande, känns som en evighet till det drar igång bara. Brawn har nog lite att jobba med.

 3. Kimi

  Brawn GP F1 Team kommar ja ja F1 2009 . Brawn GP F1 Team bli spännande ser Jenson Button och Rubens Barrichello.

 4. Emil

  Tror att de körde två sessioner, först en blöt och sen en torr. Bilderna med skurna däck dök upp först och sen kom några bilder med slicks.

 5. Anonymous

  ah, gillar sånt. snyggt sett henke r26. inga tvivel om att det är slicks där i bakgrunden. emil har nog helt rätt, texter med regndäck och torrdäck. i så fall är det väl intermediates på bilderna ute på banan där.

 6. phixx

  Bara att hoppas att de får ordning på bilen men det lär väl bli tungt när man redan är så långt bak i testerna. Fast åh andra sidan finns det ju stall som fortfarande kör med förra årets vinge när de testar och har bilar som börjar brinna ute på banan efter 7 varv så än är det ju kanske inte kört! 🙂

 7. spook

  Ah, det är solklart de kommer ha BWIN.com som huvudsponsor, typsnittet är ju detsamma som BrawnGP.
  Då kommer de runt reglerna i de länder där hasardspelsreklam är förbjudet..

 8. Stefan Alsenmyr

  Den verkar gå skapligt i alla fall! Se tiderna från dagens Barcelona tester.
  Hoppas hoppas det håller i sig till racen…

 9. Bergh

  Fattar inte varför all är förvånade över att de är bra?
  Ross Brawn började ju bygga 09 bilen när han kom till honda för 2 år sen.

Leave a Reply