Brittisk spion avgår. Frun en av dem som piskade Max Mosley.

Ingen trodde väl att Mosleygate var över riktigt ännu. Senaste vändningen är dock minst sagt överraskande läsning.. Nu har brittiska underrättelsetjänsten meddelat att en tjänsteman avgått, eftersom hans fru varit en av de prostituerade som piskat Mosley.. Times artikel är ganska intressant läsning om hela storyn. Dessutom snackas det om att det ska vara hon frun till tjänstemannen som filmat det hela och sålt filmen till News of the World.. Jaja, sista ordet är nog långt ifrån sagt i den här soppan.

Dessutom såg jag att den tjeckiske ordföranden för landets bilförbund bett om ursäkt till McLaren. Han gick ju tidigare ut och uttalade att det nog var Ron Dennis och de andra i McLaren som stod bakom hela grejen för att sätta dit Mosley..

2 comments

Leave Comment
 1. Olag

  Man undrar om det är fruns enda jobb eller ett extra jobb hon har pga att mannen tjänar fördåligt.
  Ganska självklart att Ron inte hade med denna affären att göra. Som en hel del påstått.
  Han må vara en hal en.Men detta var bara lite för sjukt..

 2. haha, ja nog är han hal, men en sån där komplott från ett team för att de skulle vara sura på max efter förra skandalen.. nä.. det blir för långsökt.
  max verkar fortfarande övertygad om att det dock är nån slags set up. det låter ju lite otroligt, men å andra sidan.. man blir inte förvånad längre.
  mest troligt känns ju som att det helt enkelt är några från tabloiden som stalkat mosley under en tid, gjort ett scoop och så betalat en av deltagarna för att få filmen.

Leave a Reply