Button och Brawn GP spänner musklerna och tar tillbaka snabbaste tid i Jerez

Ser att många medier nu följer upp FIAs beslut om guldmedaljsystem; SVT, AB, SvD och DN och VG i Norge. Nog om medaljerna för nu. Till tredje dagen av sista träningsomgången nere i Spanien. Igår klämde ju Fernando Alonso till och såg till att det för första gången på länge var någon annan än Brawn GPs Rubens eller Button överst på tidstagningen. Under tredje dagen slog ex-Hondorna dock till igen..

Jenson Button satte bästa tid före Nico Rosberg i Williams, Nelson Piquet i Renault och Lewis Hamilton i McLaren. Och detta med i stort sett dagar kvar till premiären i Australien.. Ska väl inte tjata, men finns det någon som varit så här nyfiken och spänd på en premiär på länge? Ojoj vad kul det kommer bli att se Brawn GPs bilar ute under kvalet där nere.. Synd bara att de inte kunde valt ett lite bättre namn på stallet bara..

Brawn GP

Brawn GP

Tider dag tre;

1. Jenson Button, Brawn BGP 001, 1:17.844
2. Nico Rosberg, Williams FW31, 1:18.071
3. Nelson Piquet, Renault R29, 1:18.382
4. Lewis Hamilton, McLaren MP4-24, 1:19.121

13 comments

Leave Comment
 1. sitter för övrigt och pillar med lite uppdatering av min wordpress-version. har inte fått full kläm på det ännu, så bilden ser lite märklig ut.. och så lite andra smågrejer. bara att hålla ut, det kommer att ordna sig till slut.

 2. Magenus

  Stallets namn gillar jag. Men bilen hoppas jag fortfarande att den får en rejäl facelift, inte bara lite extra reklam.

 3. Rotiz

  Riktigt spännande med Brawn GP, det är länge sedan jag såg fram emot en säsongspremiär såhär mycket.

  Vad gäller f1manager biten så är i alla fall jag definitivt på. Jag har saknat en sån här liga sen tv4 (tror jag) hade en gratis innan de började ta betalt. Är i registreringstagen just nu faktiskt.

  Rotiz GP ftw!

 4. xyz; den länken ska spanas in så fort jag kommer hem i eftermiddag! blir registrering på en gång. och det där med en f1-bloggen-liga låter som en grym idé! fint projekt för kvällen

 5. XYZ

  Att skapa en liga hos F1 Manager är busenkelt, svårare att få till ett respektabelt stall för den lilla pott man får. Meningen är att man ska köpa upp sig under säsongen.

 6. sitter och ordnar med det nu,
  tror jag är gott igång;
  F1bloggen Racing League
  (jag vet.. men allt låter ju coolare på engelska. dessutom är det på något sätt arbetsspråket inom F1.. och så är det ju en del internationella träffar här)
  gå direkt in på f1manager.info och anslut till ligan efter ni har skapat ett stall!
  jag har just skapat Ignoreland F1.. om jag just nu sitter och diggar REM? you bet..
  ska ordna klart med ligan under kvällen så blir det en inlägg om det på bloggen; spread the word!

 7. Mr3000 (fd Jon)

  Button på pallen, då skulle årets säsong vara räddad, bara tanken/ drömmen att en liten uppstickare smiskar dinosaurierna gör mig glad.

Leave a Reply