Campos Meta 1 första stall att lämna in ansökning för Formel 1 säsongen 2010

Nu har fönstret för att anmäla in stall till FIA för Formel 1 säsongen 2010 öppnat! En vecka från klockan tolv igår natt är tiden man har på sig, och första stall att skicka in en anmälan är ett nytt! Spanska Campos som kör F3 idag har lämnat in en ansökan att köra under namnet Campos Meta 1.

Det lite märkliga är ju att Campos-stallet figurerat i förhandssnacket om intresserade stall, men så dementerades det av stallet själv tidigare i veckan att man skulle delta. Men nu är anmälningen alltså inne. Snabba var man också, fem minuter över tolv igår natt fanns formulären hos FIA.

Snacket bakom kulisserna handlar om att mexikanske affärsmannen Carlos Slim är med på ett hörn tillsammans med spanske basketspelaren Pau Gasol.

Campos Racing har en urkass hemsida där ingenting funkar här.

12 juni blir nästa spännande datum att hålla ögonen på, då presenterar FIA listan över stall som kör Formel 1 säsongen 2010.

5 comments

Leave Comment
 1. Erik R

  “Carlos Slim” det låter verkligen som ett kliché-namn på en ganster från en B-film… 🙂

 2. Fly

  Hahaha Erik! Rena skämtet med hemsidan hihi! Ett F1 stall med den hemsidan hahahaha! Basket spelare och en afärsman. Hoho om FIA kollar på den hemsidan kommer dem få ett bra intryck på en gång (not) hihi. FÖRDARE Campos racing.

 3. Olag

  Kungaklassen av motorsport briljerar….

  Kan knappt vänta tills det startar…

  Monaco nästa år blir det cuba-cola och saltsill i depån……

 4. Lisa

  Inte så märkligt Daniel, bara brittiska pressen som rört ihop saker igen. Man trodde Barwa Addax och Campos Racing var samma sak, men det är det alltså inte. Campos har varit bra på att hosta upp bra förare, bl.a en viss Alonso. Och är Gasol & Slim (låter VERKLIGEN skumt! 😀 ) inblandade saknas knappast pengar, NBA-spelarna har feta löner. Men – alla som gnäller om att biltillverkarna närsomhelst kan tröttna och lägga av – hur går det när Gasol & Slim tröttnar då…?

  Hursomhelst – jag kan inte se tjusningen med ett gäng Cosworthförsedda f.d F3-or som lullar runt och kallar sig F1. Tror depåutskänkningen av saltsill och Cuba-cola blir roligare att se… 🙂

Leave a Reply