Dagens snackis: Stallen hyr in ‘spotters’ för att varna om Max Mosley dyker upp i Monaco

Läste just en kul detalj på The Times, som också PlanetF1 har snappat upp. Tydligen är det så att Maxxx Mosley planerar att delta till nästa Grand Prix, det i Monaco där han också bor. Det var ju ett tag sen han dök upp längs någon bana nu.. Stallen och sponsorerna däremot är så rädda för att ses tillsammans med honom, så flera funderar nu på att anställa folk, ‘spotters’ som håller koll och varnar om Max närmar sig.

Times skriver också att de officiella myndigheterna i Turkiet tog ett snack med Bernie för att försäkra sig om att Max inte skulle dyka upp oanmäld lagom till när premiärministern skulle komma till tävlingen.. Monaco kan bli ett spännande race ur många synvinklar ser det ut som.

3 comments

Leave Comment
  1. Lisa

    Undras vilket teamen tycker är värst, lösspringande hundar eller lösspringande Max Mosleys….:-)

  2. bipen

    Moralpanik. Undrar hur många av de som nu intar armlängds avstånd som själva varit på sådana lokaler eller idkar SM hemmavid med frugan. Det är ju inte olagligt. Om det där med Nazistuk är sant eller inte kan man undra. Det verkade mest vara SM attiraljer med i bilden. Tror att News of the World drog det en ganska bra bit längre än verkligheten så det skall bli intressant att se hur Mosleys stämning av NOTW faller ut. Det verkliga moraset står väl den som tog bilderna/videon och sedan sålde till NOTW för. Det var bra lågt. Lägre än Glocalnet till och med. Jag håller på Max.

  3. ha, bra kommentar bipen, däremot stod det ju nån stans att det var max själv som beställt filmen, för att ha och se på senare liksom (men det kan också varit NOTW som skrev, det har ju inte kommit helt fram nån stans ännu).
    och jag tror precis som du att tidningen hittat på nazi-grejen för uppmärksamhet. men, olagligt eller inte, tror inte så många motorförbund tycker det är kul med en president som blivit känd för en sån här grej. han kommer inte kunna göra ett bra jobb i framtiden oavsett (dvs bra jobb kan han nog göra men uppmärksamheten ligger nån annan stans), så jag skulle röstat för en ny på posten.

Leave a Reply