Eddie Jordan tror Schumacher kör för Mercedes nästa säsong

Det har ju snackats om Schumi sen ett bra tag tillbaka. Inte bara den tänkta comebacken som ställdes in, men att han skulle vara på gång in i sporten igen till nästa säsong. Eddie Jordan har satt fart på diskussionen idag genom att skriva på BBCs hemsida att han tror det blir Mercedes nästa säsong. Norbert Haug i Mercedes har tidigare också uttalat sig om att stallet kommer ställa upp med en överraskning bland förarna läste jag..

Schumi och Nico Rosberg i ett stall? Hamilton och Button i ett annat? Vettel och Webber i ett tredje? Alonso och Massa i ett fjärde? Jojo.. känns lovande det här.

16 comments

Leave Comment
 1. Lisa

  Nåja det ÄR visserligen silly season men det får väl vara måtta på stollerierna. :/

  Eddie Jordan borde redan som BBC-kommentator fått pris som “Bäste Struntpratare”, förresten…

 2. Att de drar på det öppnar det för Kimi. Om de gör en tillräckligt bra bil så kan de övertala honom att han kan konkurrera i toppen av fältet. Och ju längre tid de har att utveckla den desto tydligre blir det om den är konkurrenskraftig. Eller varför inte överraska med en Japan 🙂

  • Lisa

   Jamen det vet man ju aldrig förrän bilen kommit ut på banan – särskilt inte hur konkurrenskraftig den är i förhållande till de andra, för även om man själv vet vad man gör vet man ju inte vad de andra gör.

   Klart att stora team med stora resurser och mycket bilbyggar/aerokunskap har större chans att få till det, men hur det verkligen ser ut konkurrensmässigt vet man inte förrän bilarna verkligen börjar tuffa runt på testbanorna.

   Och då kanske det är litet väl sent för Kimi att börja skriva kontrakt…?

  • Antonio

   Han VAR i en klass för sig. Men de sista säsongerna han tävlingskörde fick han stryk av en inte helt okänd Fernando Alonso.

 3. berra

  allvarligt så skadar nog schumacher mer sitt rykte om han ställer upp..visst snabb är han osv..men han har vart borta ett par år nu och ingen vet hur han står..men skulle han göra comeback så är de jättestort för f1..ingen är större..möjligtvis kimi då ha ha.. Skulle tro att f1 behöver schumacher mer än tvärtom..rosberg vart tar han vägen?..mercedes?..

 4. spader kung

  schumacher har gjort sitt i f1 cirkusen..men de skulle bli ett jävla drag om han fick en sits..personligen hoppas jag på kimi att han tar sitt förnuft till fånga och tar en öl med brawn o haug..lite chili nötter till kanske

 5. FINNPWRUSA

  Vore intresant… men jag tror nog att Kimi är den bättre föraren i dags läget…. Kimi och Michael jo visst… Nico sen då?? Wow…. för många rykten…

  Hoppeligen är det snart klart så man vet HUR intresant 2010 blir… intresant blir det onekeligen…

  Tror nog Michel kommer in men som nämnt ovan som testförare, rådgivare, eller liknande…

  Merc har nog planer på en vinnande bil så där har Kimi inga problem… En vidare utvecklad Brawn design denna BYGGD FÖR Merc motorn… Brawn magi för att hantera vikten av all soppa… (påminner mig HUR bra Kimi är med tung bil och på att spara däck) ingen med KERS… så vinnar bil blir det nog, i rätt händer…

 6. Anonymous

  Det man läser om schumi på olika f1 sidor så skiljer det sig åt vad som har sagts.
  Schumis manager eller press kvinna eller vad det nu kallas sa att han var nöjd med tillvaron som den var och att han hade mycket tid med familjen.

  Tror mest att det är ett rykte för att synas i pressen och inget annat så att alla ska veta att Mercedes har ett eget f1 stall.
  desto mer man syns desto bättre är det så att skapa rykten hör nog till dom flesta stallen.

  Angående ett annat rykte vad gäller Kimi
  Enl Abu Dabi sportkanal 2 idag så har en chef för Aabar, en partner till Merceders sagt att dom kommer att finansiera kontraktet med Kimi om nu Kimi är intresserad av att köra Mercedes i F1 nästa säsong. Enl dom så är det den enda möjligheten om dom ska kunna försvara WDC och WCC näst år. Dom säger att dom har förhandlat med Robertson dom senaste tre dagarna för att få till ett kontrakt, men säger samtidigt att inget är 100% klart men att dom hoppas på det bästa.

 7. daniel

  det låter verkligen bra om det stämmer..men de börjar bli jobbigt nu att inte veta om kimi ska köra f 1 eller inte..

Leave a Reply