Efter Kate och Kates dirty sister har Sebastian Vettels nya bil fått namn.

vettel

Den kanske inte är döpt, men den nya bilen har i alla fall fått ett namn. Sebastian har ju en lite kul grej att han namnger sina bilar. Hans första hette Kate. Men efter att den kvaddats i Australiens Grand Prix förra året fick han en ny, som snabbt fick namnet Kates dirty sister.

Luscious Liz är nya namnet. Så här skriver Red Bulls i sin twitter redbullf1spy;

Bets are off. Seb’s car for the first race wil be ‘Luscious Liz’. Anyone claiming copyright on that name should contact me before Tuesday.

Och så här säger min dictionary app om vad ordet luscious betyder;

luscious

adjective

1 luscious fruit: delicious, succulent, lush, juicy, mouthwatering, lip-smacking, sweet, tasty, appetizing; informal scrumptious, yummy, nummy; literary ambrosial. ANTONYMS unappetizing.

2 a luscious well-tanned beauty: sexy, sexually attractive, nubile, ravishing, gorgeous, seductive, alluring, sultry, beautiful, stunning; informal drop-dead gorgeous, hot, curvy, foxy, cute. ANTONYMS plain, scrawny.

Som sagt många gånger tidigare här på bloggen, den där Sebastian är en ganska cool kille.

14 comments

Leave Comment
 1. Anonymous

  Daniel skrev “den där Sebastian är en ganska cool kille”.

  – Ja, det tycker jag nog ändå, trots att han verkar ha en riktigt svinig attityd mot kvinnor…

  Det finns bara två saker jag tycker riktigt illa om inom racing. Det ena är dödsolyckor, och det andra är “pit babes”. Så jäkla onödigt att aktivt skrämma bort hälften av jordens befolkning för att inte riskera att tappa några ynka procent av publiken som tycker det är viktigare att förnedra halvnakna tjejer än att titta på bra racing. Frågan är ju inte hur många som skulle sluta titta, utan hur många som skulle tillkomma om man städade upp bland de unkna attityderna.

  Hur skulle det kännas om det gick omkring unga manliga fotomodeller i bara små tajta badbyxor (eller Borat-“mankinis?) bland F1-bilarna? Det visar väl lite hur absurt det är med pit babes.

  Allvarligt, hur många här skulle titta mindre på F1 om pit babes försvann? Hur många skulle titta mer (jag skulle det…)?

 2. Lisa

  Vaddå, pappa Button i en Borat-mankini är väl PRECIS vad som saknas i F1… 😀

  Skämt åsido, att sätta dit även pitboys i nån sorts missriktad demokratiiver gör ju inte saken bättre. Två fel blir inte ett rätt. Sen får vi kanske komma ihåg att i många länder säljer man fortfarande allt från bilar till multiverktyg med hjälp av halvnakna kvinnokroppar och det tar nog tid att ändra på.

  Själv ser jag överhuvudtaget inte tjejerna, så jag kan inte påstå att de stör mig personligen, men som företeelse är det naturligtvis litet (och inte så litet heller) larvigt. Vad som däremot får mig litet illa berörd är den här nya företeelsen att alla gridtjejer ska bilda nån sorts löjlig häck upp till podiet. T.om förarna själva verkar tycka det är lätt pinsamt. Måste vara ett utslag av Bernies skenande gubbsjuka.

  Nå, lilla Vettel då? Ja första bilen hette ju bara Kate, och det var väl rart att ge den ett kvinnonamn. Kate’s Dirty Sister får vi förmoda hette så därför att den var litet “vassare” än bara Kate. So far so good. Men att fortsätta temat med mer eller mindre sexiga adjektiv när det inte längre ligger samma idé bakom känns litet pubertalt. Vettel får nog börja växa upp.

 3. Lisa

  OCH – ska vi verkligen göra kvinnodebatt av detta så tror jag de hjärndöda kärringarna på TV4 – typ förhud…. f’låt förkväll…..

  är mycket farligare än en och annan gridtjej. 🙁

Leave a Reply