Efter Ralf är det nu Wurz som ger sig [Uppdaterad]

Alexander Wurz i Williams blev som jag skrev om här nedanför, näste man ut ur F1-cirkusen. Ingen större dramatik där, det har snackats länge om att Wurz inte skulle hänga med de andra in i framtiden. Men så knep han en pallplats där i Kanada, även om det visade sig vara den enda. Rosberg i teamet har kört klart mer lovande i andra lopp den här säsongen. Nu drar sig Wurz ur, dessutom med omedelbar verkan. Det är ju lite kul, men gissar att han inte orkar sega sig runt halva jorden till Brasilien för att sen sega sig tillbaka till Österrike eller var han nu håller till.

Så, vem tar över i Brasilien och vem tar över nästa säsong? Framför allt snackas det väl om Nakajima som är teamtes testförare. Till nästa säsong hänger allt fortfarande lite på vart Alonso tar vägen eller inte vägen. Men Ralf från Toyota har kört Williams tidigare och gjort det bra. En mini-comeback? Alternativt, och lite mer spännande, är Spykers Adrian Sutil som av många ses som en riktigt lovande liten pojk. Vore riktigt kul att se honom ett steg högre upp på F1-stegen. Läs mer på f1.com.

[Uppdaterad] Jorå, visst blev det Nakajima som tar ratten i Brasilien. Hans hemsida är för tråkig, men en cool grej; han kör med såna där pixel-bilder som man tar foton med via sin mobil och får fram nån slags kod. Coolt. Nu läste jag att också Vettel har kopplats till Williams efter sin poängplats sist. Kom igen nu Alonso, bestäm dig så vi får veta hur det blir!

Leave a Reply