F1 2010: Suzuka del II

Codemasters F1 2010

Det borde finnas ett system att ha en liga eller ett område inne i F1 2010 som man kunde koppla upp sig mot och mötas, men så länge det inte finns får vi fundera vidare på en bra lösning att ordna race där vi möts. Tills vidare, och eftersom det blir så många kommentarer i de tidigare inläggen, så prövar jag att göra inlägg för kortare perioder.

Start med i dag; den som är sugen på att lira lite F1 2010 under dagen eller i kväll kan väl hojta i en kommentar, föreslå tid, och så kan folk svara med nicknames och få en invitation!

Blir det för många kommentarer skriver jag ett nytt inlägg, annars ändrar jag på datum i rubriken och uppdaterar i denna.

Själv är jag lite osäker på hur kvällen ser ut, men ska försöka få till en timme för racing lite senare. Som sagt, hojtar när det är dags. Är det någon som sätter upp ett race säg till så hör jag av mig via meddelande på PS3an.

8 comments

Leave Comment
 1. Ni som lirar F1 2010 på Xbox 360 får gärna surfa in på http://www.forza3.se

  Där kommer ni i kontakt med fler som kör F1. Sen är sidan en bra mötesplats om man gillar att köra race i Forza Motorsport 3 (standardvagnar i FTCC-serien m.m.) och andra racingspel. Blir även en WRC 2010 turnering när det spelet släpps.

  Trevlig blogg f.ö. Läser regelbundet, tror dock detta är mitt första inlägg här (om jag inte skrivit för något år sedan vill säga 🙂 ).

 2. beerboy666

  Runt 20:00 kan jag vara med. Gärna ett lite längre lopp med kval o grejer.
  Kan dock inte hosta då mitt internet ut är lite för dåligt.

 3. sapi-jens

  jag jobbar till kl 9 ikväll 😛 jag kan hosta om ni tycker att det flyter bra . sägs om 10 % race och kval

Leave a Reply