F1 2010: Suzuka

Codemasters F1 2010

Tänkte ta några rundor på Suzuka. Har inte blivit mycket spelande sen jag fick hem det, men varför inte utnyttja en timme en kall och grå lördag till att värma inför nästa race på Suzuka.

Ni som testat ut att lägga till folk; a) hur lägger man till någon… b) kan man lira mot varandra på valfri bana, som time trial, eller sätter man upp Grand Prix?

Har heller inte haft tid att ordna med någon bra sida här på bloggen för de olika versionerna av spelet. I inlägg om F1 2010 för Playstation 3 finns massa folk med nicknames som man kan lägga till. Jag heter Ignoreland, se om ni kan lägga till mig!

Här är de nicknames som jag hittat från folk här på bloggen för den som är sugen på att köra igång ett race;

PS3
Ignoreland
dannefbg
feffo85
JBrazer
Lettmjalk
Beerbo666
vwfreak 1974
Dif_chrille88
ROFLCOPTER_77

Windows Live
Mattias3

XBL
iSimme

69 comments

Leave Comment
 1. shoot det här är kul, men knepigt. av 10 första varv på suzuka, time trial, har jag två eller tre godkända varv med tider.. ibland räcker det att man bara nosar ute i kanten så blir det ogiltig tid..

  1.47.407 bästa tid av de två-tre varven..

  men då kör jag med all hjälp som går att få nästan. dvs, kör med handkontroll, gas och broms. så har jag abs on, automatväxel, och den där markeringen som visar optimal körbana. säkert något mer hjälpmedel utöver det. när banan sitter blir det att testa manuell låda..

 2. Beerboy666

  Ni som testat ut att lägga till folk;
  a) hur lägger man till någon…
  b) kan man lira mot varandra på valfri bana, som time trial, eller sätter man upp Grand Prix?

  a. Man skickar spelinbjudan.
  b. Time trial vet jag inte, Man kan sätta upp ett antal banor och köra ett championchip eller bara ett singel race ( kval om man vill)

  Spelar ni nu eller kan vi bestämma en tidpunkt?

  Mvh Beerboy666

 3. vore grymt att testa. fixar det nog inte till nu 18 i kväll.
  antingen lite senare, eller under förmiddagen i morgon.
  någon som har lust att testa ett race på suzuka så där 10-11-tiden i morgon söndag?

 4. Daniel

  Hej alla F1 2010 tokiga!!!… Vad säger ni om att dra ihop ett race imorgon kväll?…adda mig alla ps3 lirare:……dannefbg….nån bana nån vill köra??

  • jag har i stort sett bara lirat suzuka. men sapi-jens satte upp race ikväll som var tre varv på en bana, så vidare till tre varv på nästa osv. funkar grymt bra att köra igenom de flesta. så blir det ju gärna lite krascher på de man inte testat tidigare där man inte känner vilka kurvor man måste se upp för..

   knepigt det där att köra med ett halvt öga på kartan nere till vänster..

 5. har ingen ratt, måste köpas in!
  är nog med på race i morgon kväll.
  blir det tid så kopplar jag upp mig, så ser jag väl om någon av er är online och sätter upp ett race? vi kan ju höras här under dagen om tid.

 6. en grej till; när man lägger till vänner så gör man det ute i playstation-menyn om ni hajar hur jag menar? inte inne i spelet liksom. där kan man bara bjuda in till ett existerande race eller?

 7. Sapi-jens

  Drygt det är på jobbet denna natt 😛 vill hem, slagga lite sen piska er i F1 😉 uj uj vilken jobbig F1 helg det blir nu i suzuka. träning redan kl 4 på morgonen -.-

 8. Sapi-jens

  tiderna för träningen. 1:a träningen börjar kl 02:55, 2:a träningen kl 06:55, 3rd, börjar kl 03:55. kval 06:55 det jag vet 😛 men jag tittar nog på repriserna senare under dagen xD

 9. Simon

  Har inte haft tid att köpa spelet, det blev Halo Reach istället, men köper det imorgon så adda ROFLCOPTER_77 eller iSimme på XBL

  • själv har jag grymt svårt att sätta tid, men kopplar upp mig när jag kan senare. blir det lattmjolk som håller i racet så ser jag nog det eftersom jag lagt till honom redan. någon annan som håller i det så se till att skicka in invite till mig på Ignoreland!

 10. Beerboy666

  PS3
  Ignoreland
  dannefbg
  feffo85
  JBrazer
  Lettmjalk
  Beerbo666
  vwfreak 1974
  Dif_chrille88
  ROFLCOPTER_77
  Avalon-V

  Windows Live
  Mattias3

  XBL
  iSimme

 11. Beerboy666

  Här är de nicknames som jag hittat från folk här på bloggen för den som är sugen på att köra igång ett race;

  PS3
  Ignoreland
  dannefbg
  feffo85
  JBrazer
  Lettmjalk
  Beerbo666
  vwfreak 1974
  Dif_chrille88
  ROFLCOPTER_77
  Avalon-V

  Windows Live
  Mattias3

  XBL
  iSimme

 12. sapi-jens

  Jag är i spelet men inte vid spelet just nu 🙂 lagar mat 🙂 men jag lägger upp ett GP med full skada, alla regler, 3 varv, banorna är Suzuka,Spa,Monaco,Shanghai, Brazilien 🙂 vill ni ha kval oxå så säg till 🙂 lägger upp kl 18 🙂 jag kan vänta på er så ni behöver inte stressa 🙂 ni får välja bil oxå 🙂 poängen räknas i championship så vem som helst kan vinna 🙂 bromshjälp är av. resten får ni ha på om ni vill 🙂 är det något önskemål så säg till 🙂 Avalon-V, Roflcopter och Dif_chrille jag har skickat vän förfrågan till er 🙂

 13. Daniel

  Nån som kör utan traction controll ?.. Jag föröker men förr eller senare snurrar man!!,,, lite för mycket gas eller låg växel ut ur kurvorna , så går det åt helvete!!…nån som vill ta ett längre race imorgon?.. Minst 20%…nån klassisk bana, monza, spa… Eller nån annan kul bana!!!

 14. Fredrik F

  Är på G att införskaffa mig en ps3 konsol och har kollat runt lite, men jag jag har några frågor som jag hoppas på att nån kan hjälpa mig med.

  #1. 60,80,120,250gb har det nån betydelse för att spela F1 2010?
  #2. jag har en logitec ratt til PS2 funkar den till Ps3, och om den gör det funkar den till alla ps3 eller bara bakåtkompatibla ?

Leave a Reply