F1bloggen 1 år!

För inte länge sen var det kommentar nummer 1 000 som firades, och nu är det dags för dag nummer 365 att firas. F1bloggen har blivit ett år. Det första inlägget satte nivån och öppnade med den offensiva “Välkommen till en F1-blogg! På denna F1 blogg hittar du inte det mesta, men ett gott urval av Formel 1-nyheter.” Det får jag nog säga att det också blivit fallet. Inga tokuppdateringar hela tiden om vem Biratore dejtar för tillfället, däremot ett mindre, men naggande gott, urval av vad som händer inom cirkusen. Jag har tagit tillfället i akt och grävt fram några nyheter från arkivet som kan vara väl värda att ta en titt på igen, fortsätt läsa nedanför!

När F1bloggen startades var internet ungt och idag kan de tidiga versionerna se något amatörmässiga ut, kolla bara in första loggan;

Läs mer här;

Wurz hänger.. eh, loose? En av de mest lästa internationellt via Google och andra faktiskt och ett av de första exemplen på grävande journalistik. Alexander Wurz rockar loss och hänger loose.

Otroliga bilder från Kubica-krasch. Också en ofta läst artikel med en del grymma bilder från Kubicas krasch i Kanada. På flera av dem ser man hur Scott Speed slagit sig till ro i en solstol just bakom muren där Kubica kör in. Har väl för mig att hans bil också kör in delvis i Speeds parkerade Toro Rosso.

F1-frimärken från Royal Mail, dags att börja samla. En klassiker och en riktigt ögonsten där hemma till den dag idag.. Har inte kollat om det fortfarande går att beställa, men tipset är de där vykorten. Gissa om de pryder väggen ovanför skrivbordet..

Bakom kulisserna på Shell/Ferraris reklamfilm. Vad ska man säga, en post med en klipp som först visar världens genom tiderna snyggaste motorreklamfilm, och så en bakom kulisserna ovanpå det? Tja.. titta och njut.

Kimi visar känslor (så här tolkar du honom). Slutligen två inlägg som förlänger livet om det nu är sant att ett skratt åstadkommer just det. Kartan över hur man tolkar Kimis känslor har förlängt mitt liv med många år i så fall..

Hur svårt kan det va? Richard Hammond kör Formel 1. Och så slutligen kanske juvelen bland roliga klipp på nätet. Richard Hammond testar hur svårt det egentligen kan vara att köra en Formel 1-bil..

Slutligen stort tack till alla som läser bloggen och speciellt till alla er som under året bidragit med tips via kommentarer och mail! Nu ångar vi vidare mot Kanadas Grand Prix!

7 comments

Leave Comment

Leave a Reply